Recensies

Lees hier de ervaringen van anderen met de Vrije Energie wijze®. 

Wanneer je je ervaring op de website wilt zetten, vul je het formulier onder aan de pagina in.

22 Reacties

 1. Mijn grote vriend staat sinds 16 jaar voor het eerst zonder eczeemdeken.
  Onze dieren dragen voor ons en dat besef heeft veel in beweging gebracht. Het duurde even voordat ik zover was, maar we zijn een heel eind op weg – hij en ik in ons gezamenlijke helingsproces. Hem paard laten zijn…..Met dank aan Ellen Joling 💚 en mijn horsedrum.

 2. Mijn Maisie staat nu nog zonder de eczeem deken die ze 2 jaar terug toch echt nodig had. Ben er zo blij mee dat ze geen last meer heeft van deze jeuk

 3. Energetisch contact op 1600 km afstand.

  Een half jaar geleden kreeg ik contact met Ellen. We spraken elkaar over de telefoon en we spraken af dat zij mijn ziekteproces telefonisch zou behandelen.
  Ik stuurde haar een foto van me om toch te kunnen weten wie ze voor zich had. Ik stuurde een mailtje met vragen en klachten, na een paar dagen belde ik op en binnen vijf a tien minuten kon ik de telefoon weer neerleggen. In die luttele minuten had Ellen contact gemaakt met mijn energetisch veld en de noodzakelijke dingen behandeld die me op dat moment in negatieve zin beïnvloedden. Er speelden emotionele blokkades waar ik geen weet van had en dacht dat ik die allang verwerkt had. Ook had ik niet echt door hoeveel invloed ze hadden op mijn ziekte. In zes maanden ben ik opgeschoond en voel ik me lichter. Ik voel me energieker, mijn evenwicht is verbeterd en ik sta steviger op mijn benen. Ik ben actiever en sterker geworden. Soms lig ik in bed en voel ik me zo gezond als een vis.
  Ik vind het een wonder dat ‘het’ werkt over zo’n grote afstand. Ik vind het een wonder dat Ellen adviezen geeft om te luisteren naar een specifieke plaat van bijvoorbeeld Pink Floyd of Supertramp, maar ook Maria Callas. Als ik luister voel ik dat de muziek op een bepaalde manier binnenkomt en zijn werk doet.
  Ook haar, soms verrassende adviezen op voedselgebied doen wonderen.
  Ik ben er inmiddels van overtuigd dat er meer te doen is aan MS dan voor mogelijk wordt gehouden. Ik ben blij met het contact met Ellen en onlangs hebben we elkaar in levende lijve ontmoet. Wat een feest was dat!
  Kortom, 1600 km zijn te overbruggen! Ellen werkt samen met andere healers voor met name mensen die MS hebben. Eén van hen is Marieke Mosk. Zij is twee keer bij mij geweest om een behandeling te doen, omdat voor bepaalde aspecten een behandeling in levende lijve noodzakelijk was, maar ook dat is te overbruggen.
  Corrie
  In 1993 is MS geconstateerd.

 4. Ongeveer een half jaar geleden ben ik begonnen met de behandelingen door Ellen.
  Mijn startvraag was mijn slaapprobleem.
  We starten met werken met stemvork en klankschaal. Dat deed veel in me. Het was alsof alles in mijn lichaam ging stromen.
  Al doende kwamen andere klachten naar voren.
  Ellen heeft een breed scala aan mogelijkheden die zij kan inzetten.
  Sommige effecten voelde ik gelijk. Meestal duurt het bij mij langer voor het effect merkbaar wordt.
  Veel heb ik aan de zinnen die bij Ellen opkomen. Ze geven rust en ruimte.
  Ellen geeft ook tips om te lezen of te luisteren die kunnen helpen.
  De inzet die Ellen geeft en het oprechte zoeken naar wat me kan helpen bij mijn dingen ervaar ik als heel positief.

  Dankje Ellen,

 5. Wat een opluchting… Letterlijk en figuurlijk! Ik ben van mijn rookverslaving af!
  Na vele pogingen, is het deze keer zo goed als vanzelf gegaan. Ik heb aanzienlijk minder last van al die vervelende ontwenningsverschijnselen gehad!
  Na jou healing voel ik me meer “in the flow”. Dankjewel Ellen.
  en…ik begrijp het niet allemaal zo goed hoe het kan maar die pijn in mijn schouder is ook weg. Ik kreeg daarvoor van jou ook een healing en tips om mijn vermogen om zelf-healing te ontwikkelen en activeren. Het werkt!
  Ellen, ik ben ontzettend dankbaar!!

 6. Nu het knuttenseizoen in volle gang is, kan ik nu toch echt (met grote tevredenheid) zeggen dat Romeo en Rembrandt geen last meer hebben van staart-. en maaneczeem. Ze hebben vanaf het begin van het seizoen geen eczeemdekens meer opgehad en hebben geen jeuk verschijnselen meer. Ook door de overige behandelingen van Ellen, zoals het gebruik van klankbuizen zijn mijn paarden in balans en zitten letterlijk goed in hun vel.

 7. Allebei mijn paarden hebben staart- en maneneczeem. Rembrandt zelfs nog heftiger dan Romeo. In april moest ik mijn paarden al geheel in dekens hullen en pas in oktober mochten deze eraf.
  Vele middelen heb ik geprobeerd maar niets hielp tegen het speeksel van dit minuscule mugje.
  In 2017 kwam Ellen op mijn pad en na haar verteld te hebben waar mijn paarden last van hadden, wilde ze graag een keer op stal komen om hun een behandeling te geven. Het was voor haar ook een nieuwe weg die zij is ingeslagen om dieren te behandelen. Romeo en Rembrandt waren heel nieuwsgierig, maar zij kon rustig haar healing geven. Ook merkte zij op dat Romeo een stramme achterhand heeft en Rembrandt graag de leider van de kudde zou willen zijn. Dit kon ik zonder meer bevestigen.
  Na enkele healings (ook op afstand) mocht ik de dekens afdoen. Een paar weken na de healing heb ik eerst de gewone vliegendekens opgedaan. Dit was zeker een spannend moment voor mij. De jeuk was aanzienlijk minder.
  Gewone vliegendekens beschermen niet tegen de mugjes die het eczeem veroorzaken. In september had ik ze geheel zonder dekens. De knutten waren toen nog actief.

  Eerdaags komt Ellen nog op bezoek om via klankbuizen de twee afzonderlijk werkende hersenhelften in balans te brengen.
  Ik ben zeker zeer hoopvol dat mijn paarden een betere toekomst tegemoet gaan.

 8. Dank je wel voor het geven van de healing voor Laika. Ze had al een tijdje last van haar lip toen jij langs kwam om haar een healing te geven. Haar lip was dik en gezwollen, ze had er duidelijk last van. Jouw benadering was heel zorgvuldig en liefdevol. Je was erg betrokken bij Laika en de andere katten, dacht mee en ging de diepte in. Je werkt vanuit je gevoel en stemt goed af. Dit wekte vertrouwen bij mij en de katten.
  Na de behandeling en een aantal behandelingen op afstand, ging het duidelijk beter met Laika. Ze was rustiger en de zwelling en pijn aan haar lip verdween. Ook was ze rustiger in relatie met de andere katten. Ze is nu meer op haar gemak en meer ontspannen en het gaat goed met haar.

 9. Je bent bij onze dieren geweest de paarden Storm en Maisie. Maisie waren we eigenlijk te laat mee begonnen anders had ik haar deken voor de zomer wel eerder afgedaan. Storm die niet goed ziet maar wel goed hoort, ziet nu toch beter heb ik de indruk. Hij schrikt nu af en toe van dingen die er altijd al waren, maar nu ziet hij ze. De hond Max heb jij ook een behandeling voor de heupen gegeven. Hij kon echt niet meer in de auto springen, maar na de behandeling zowel bij mij thuis, als op afstand springt Max nu toch vaker in de auto. Ook gebruiken we een loopplank maar hij kan dus nu zelfstandig weer in de auto komen.Teun zijn stress is iets afgenomen en we hebben afgesproken het zo te laten. Fannie is Fannie ziet iets beter.
  Katten, Anton kwam na behandeling weer heerlijk bij mij zitten en ze hebben elkaar (andere poes) toch geaccepteerd.

  • Maisie heeft vorig jaar 2018 zonder deken gestaan ze had geen last meer van de eczeem. Storm had staart-, en maneneczeem maar minder ernstig. Ook hij heeft geen deken meer nodig.
   Storm zn gehoor is nog steeds scherp en het zicht ook nog hetzelfde dus niet minder geworden. Hond Max kan nog steeds zelfstandig in de auto springen maar maakt ook nog gebruik van zn loopplank Teun is echt rustiger minder gestrest en Fannie is nog steeds Fannie. Anton is gelukkig ook weer de oude. Dit allemaal is door Ellen behandeld en ben er heeeeeel erg blij mee

 10. Je hebt me veel geholpen met mijn depressie. In jouw behandeling kwam ik iedere keer tot een diepe ontspanning. Na verloop van tijd kwam ik steeds beter bij mijn gevoel en meer in contact met leven. Als vanzelf ontstonden gezondere gedragspatronen en ik kreeg uiteindelijk meer energie. Ik had door mijn depressie ernstige slaapproblemen. Door de behandeling die je hebt gegeven op mijn pijnappelklier heb ik meteen beter geslapen, totdat mijn slaapproblemen bijna helemaal waren opgelost. Ik kan je niet genoeg bedanken, ik kan weer van het leven genieten.

 11. In eerste instantie kwam ik bij Ellen vanwege langdurige darmproblemen en stressklachten. Ik heb hiervoor meerdere healings van Ellen mogen ontvangen in combinatie met traumatherapie en gesprekken. Ik heb de behandelingen van Ellen in vele opzichten als heel prettig ervaren. Ze hebben de darmproblemen niet meteen weggenomen, maar de behandelingen en healingen hebben zeker bijgedragen bij een deel herstel van lichaam en geest. Ook op langere termijn werken de sessies door. Ellen is een fijne healer en gesprekspartner met een zachte, vriendelijke benadering.

 12. Vorig jaar april 2016, werd bij mij Lyme geconstateerd (zomer 2015 door een tekenbeet). Hierop ben ik gelijk begonnen met EMR-behandelingen (electro magnetic resonance) en met spagyrische middelen. Niet lang daarna, kreeg ik van Ellen het voorstel mee te doen aan een onderzoek ten behoeve van Lyme-patiënten. Ellen werkt holistisch en vanuit de biologische natuurwetten, die de samenhang tussen lichaam en geest benadrukt. Ik kreeg o.a. massage en healingen op verzwakte plekken in het lichaam, chakra’s of aura, al dan niet met behulp van edelstenen, klankschalen, muziek of etherische oliën. Gedurende de sessies schonk Ellen ruime aandacht aan het inzichtelijk krijgen van de blokkades en valse overtuigingen, die een rol spelen bij het herstel. Ook meditatieve oefeningen behoorden bij de sessies en hierbij was ook haar invoelend vermogen heel verrassend. Gedurende de levensdoelsessie bracht Ellen je door een eenvoudige oefening, nl. het beantwoorden van korte vragen, wat de vorm van een gedicht kreeg, bij het formuleren van je bestemming. Ze gaf de tip mee, om dit gedicht elke dag te lezen zodat het meer gedragen werd.
  Ik heb de begeleiding van Ellen als zeer prettig ervaren, en ondersteunend in mijn proces.
  Haar warme betrokkenheid, haar invoelend vermogen en haar holistische benadering, maakten dat heel veel facetten aan bod konden komen. Daarnaast gaf ze tips mee om thuis te doen, op gebied van meditatieve oefeningen, muziek/klanken beluisteren, affirmaties, voedingstips of in dit geval ook het raadplegen van een zeer bijzondere auralezeres, waar ik ook heel veel aan heb gehad. Via mails en telefonisch contact, hield Ellen de vinger aan de pols. Zelden maak je zo’n betrokkenheid van een therapeut mee. Momenteel loopt de begeleiding nog en begin ik binnenkort met een ontzuringskuur van 3 weken. Daarbij krijg ik nog de daarbij behorende voedingsadviezen.

 13. Mijn dochter van 7 jaar heeft 2 korte behandelingen van Ellen gehad omdat ze veel moeite had om om te gaan met veranderingen.
  Dit was af en toe wel wat lastig daar je niets alles kunt plannen.
  Heerlijk te merken dat dit nu voorbij is. Het voelt voor ons als ouder makkelijker en zeker ook voor haar zelf.
  Dank je wel Ellen.

 14. Na healing op afstand is de pijn in mijn heup en de pijn in mijn zitbeen over. Hiervoor had ik al wel vaker een behandeling van Ellen gehad.

 15. Op mijn beide kleine teentjes had ik al lange tijd likdoorns. Na een paar behandelingen bij Ellen is de likdoorn van de linker kleine teen verdwenen. Die van de rechter kleine teen is niet weggegaan maar wel een kleiner geworden.

 16. Warm aanbevolen healing touch van Ellen.
  Na een warme ontvangst en een klein gesprekje mocht ik op de tafel gaan liggen.
  De behandeling begint met een zachte aanraking van mijn voeten en ik ontspan direct, die ontspanning wordt naar mate de healing touch vordert, dieper en dieper, ik voel me veilig en vertrouwd.

 17. Ik had pijn in mijn gewrichten, zowel links als rechts.
  Ik werd door de huisarts doorverwezen naar de reumatoloog en vervolgens naar de revalidatiearts.
  Inmiddels was ik een jaar verder.
  Door de revalidatiearts werd ik doorverwezen naar een plastisch chirurg in een ander ziekenhuis, die moest bekijken of ik voor een operatie in aanmerking kwam.
  Ik kreeg steeds meer pijn, maar hier hadden ze blijkbaar geen boodschap aan.
  Inmiddels waren de foto’s van mijn vingers zoek en een afspraak kon ik niet maken.
  Vervolgens kwam ik Ellen tegen en na een oriënterend gesprek ben ik bij haar in behandeling gegaan en ben van de pijn verlost.
  Links kan ik nog geen vuist maken maar hier moet operatief worden ingegrepen.

 18. Ongelooflijk, ik ben eindelijk van mijn jeuk en voetwratten af.
  Eén voetwrat was zeer hardnekkig en die is nu ook al bijna verdwenen.
  De rest is niet meer terug gekomen en de jeuk ook niet.
  Wat ben ik hier blij mee.
  Ellen, dank je wel voor je rustige en liefdevolle behandeling.

 19. Dank je wel voor de fijne behandeling. Ik voel me nog steeds prima! Meer energie, vrolijker en geen hoofdpijn. Super, wat er precies gebeurd is weet ik niet. Een knopje om? Maar geweldig tot nu toe.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*