Young Living essentiële olie

Young Living maakt 100% pure, biologische essentiële oliën. Ze bevatten geen paraffine en chemische middelen. Essentiële oliën, worden al duizenden jaren in verschillende culturen gebruikt. De olën worden geëxtraheerd door zorgvuldige stoomdestilatie en koudpersen. Hierdoor zijn ze krachtig en werken ze snel.

Over essentiële olie:
– positief effect op het energetisch veld
– verbetering van je lichamelijke welzijn
– sommige oliën zijn sterk anti-sceptisch
– sommige oliën zijn reinigend
– sommige oliën hebben een goede invloed op de darmen

Young Living gelooft dat iedereen op aarde evenveel overvloed en welzijn verdiend. Als lid van Young Living zul je naast etherische oliën ook een nieuwe levensstijl ontdekken. Er is de mogelijkheid om gratis producten te verdienen, je financiële toekomst te transformeren en mensen kennis te laten maken met levensveranderende oplossingen. 

Er zijn veel essentiële oliën te koop maar de kwaliteit verschilt enorm. Helaas wordt er bij veel essentiële olie chemische middelen toegevoegd.  De olie wordt hierdoor goedkoper, maar de werking gaat erg achteruit. Ik adviseer alleen de meest pure olie die verkrijgbaar is, zodat ik het op therapeutische basis kan inzetten. 
Een andere belangrijke reden dat ik Young Living oliën adviseer, is hun visie op verdeling van gezondheid in de wereld. 

“We werken iedere dag hard om minderbedeelden te helpen. Of het nu gaat om het bestrijden van mensenhandel, het herbouwen van gemeenschappen in Nepal of het helpen bij lokale gemeenschappen – wij zien potentieel, waar anderen wanhoop zien. Ontdek hoe jij mee kunt helpen!”  

Naast essentiële oliën maakt Young Living onder andere ook natuurlijke verzorgingsmiddelen.
Mensen worden steeds zieker door  het gebruik van chemicaliën. Zelfs biologische grond is verontreinigd met chemische stoffen,  Onwetendheid in het verleden is hiervan een grote oorzaak. Van het al lang verboden  bestrijdingsmiddel DDT, worden nog steeds resten gevonden. Zelfs 30 jaar na gebruik hiervan. 

Chronische aandoeningen in Westerse landen, tonen aan dat we een anders moeten leven. Young Living maakt 100% chemicaliën vrije producten. Deze oliën werken snel en kunnen de cellen weer terug brengen in de oorspronkelijke staat.