Wandeling voor vrouwen die een zware last meedragen


Wandelen kan een prettige manier zijn om je hart te luchten. Al lopend ben je in beweging en kom je gemakkelijker in je lichaam en uit je denken. Hierdoor kan er meer diepgang zijn dan in een kleine ruimte, waar je op een officiële manier bij elkaar zit.  Geforceerdheid kan plaats maken voor vrijheid en openheid. Het is een hele andere ervaring!!

Ik ben vooral het klankbord en zal voornamelijk naar je luisteren. Het is daarom geen therapie, maar een manier om je verhaal eens te kunnen delen met iemand.  Een verhaal waar je misschien al heel lang mee rondloopt in een voor jou, vreemd en ver land.

Het gaat om delen.  Delen als je dit niet met anderen kunt. Delen is helen. Dan word je vrij en kun je verder met je leven. Met alle zorgen die niet weggenomen worden, maar met een gevoel van bevrijding. Wanneer je het teveel wordt tijdens de wandeling, kunnen we even stilstaan en dan help ik je om weer te aarden.

Deze wandelingen doe ik alleen met vrouwen. We kunnen wandelen in de Onlanden bij Groningen of in een mooie heemtuin in Groningen.
We kiezen een route waar het prettig is om ongestoord te lopen en te praten. Het tempo en de afstand is niet belangrijk evenals je conditie.

Door eigen ervaringen kan ik je voelen. Ik doe dit voor niets met de wens dat het luchten van je hart je goed doet.

Omdat delen heel belangrijk is voor je welzijn, kan dit gratis.
Wanneer gelovig bent, kun je vaak ook terecht in een kerk of een moskee voor hulp. Eventueel wil ik je helpen om een plek te vinden waar je terecht kunt.