Groepshealing

 

Tijdens een groepshealing stem ik me af op de Bron. Een groepshealing is een mooie manier om healing te leren kennen. Healing kan lang geleden ontstane trauma’s nu nog oplossen, er kan meer rust komen, healing kan je ook ondersteunen op je groeipad of inzicht geven.

Wat je kunt voelen tijdens de healing:
Mogelijk voel je je rustiger worden, maar soms kan de stress die in je lichaam zit,  heel kort voelbaar worden.  Gevoelens die anderen noemden waren; tintelingen, het gevoel alsof er een laag van je afgaat, tijdelijk een druk op het hoofd, opluchting, verdieping van de ademhaling.

Ik voel de energie die er nodig is voor de groep en je ontvangt hierbij wat jij nodig hebt. Bij een healing op afstand in een groep, heb ik geen informatie  over je gezondheid nodig. Het fijne van healing is, dat je nooit iets krijgt wat niet past of wat je niet wilt.
Je hoeft alleen maar te gaan liggen en het is belangrijk dat je tijdens de healing niet gestoord kunt worden.

Als je mogelijk gestoord kunt worden op een avond, ben je te alert of moet je de healing onderbreken. Dit is nadelig voor de werking. Bij twijfel kun je beter een andere donderdagavond kiezen.
Een mobiele telefoon die mogelijk af kan gaan, leidt ook de aandacht af.