Intuïtieve massage

Intuïtieve massages voor vrouwen

De massages die ik geef zijn intuïtief.  De massages zijn, evenals in de begintijd van Hart en Handen, alleen voor vrouwen.  Ze zijn, door ontwikkeling en kennis van healingfrequenties nog steeds ontspannend en lijken nog op de massages die ik gaf als therapeute van Hart en Handen. Maar het is nu zonder woorden en met essentiële oliën + olie die ik gehaald heb uit Egypte. Door veel preciezer voelen van mijzelf, 3 jaar onderzoek en ervaring werken ze veel krachtiger als vroeger. 

Voor de massages gebruik ik alleen pure biologische basisolie en ik werk met de oliën van Young Living. In de ruimte is een diffuser om, als het zinvol is, een voor jou therapeutische olie ook in de kamer te verspreiden.

De massagetherapie heeft effect op verschillende gezondheidsklachten. Ingrijpende levenservaringen zetten zich vast in je lichaam. In eerste instantie voelt dit vertrouwd maar de energie die dit kost vergt veel van je. Uiteindelijk ontstaan er vaak lichamelijke of psychische klachten.
Vrouwen met slaapklachten, chronische pijn, fibromyalgie en darmproblemen kunnen veel baat hebben bij deze massages wanneer ze voor een traject kiezen. 

De verschillende massagevormen:

Intuïtieve massage en Soul Body fusion®
Massage voor verbinding met jezelf (met kleding) + Soul Body Fusion®
Intuïtieve massage met etherische olie

Traject van 3 keer om de 3 weken € 180

Per massage, 60 minuten  € 73