Energetische behandeling

Energetische behandelingen werken met de universele energie. Vrije Energie massages zijn intuïtief en onder andere bedoeld voor mensen die een zware last meedragen. Ook mensen met chronische pijn, vermoeidheidsklachten en slapeloosheid zijn welkom om een afspraak te maken.
Ik werk met helende energie en de behandelvormen zijn massage met 100% pure etherische oliën en 100% pure parfums uit Egypte, edelstenen,  muziekfrequenties en energetische voeding,  De behandelingen werken krachtig en soms is één keer langskomen genoeg.
Wanneer de energie niet voldoende kan herstellen in één of een paar behandelingen kan een labyrint-sessie aan te raden zijn. Ik doe dit  in Yde  of  Zeegse. Beide labyrinten liggen in midden in de natuur in de mooie provincie Drenthe. 

Ingrijpende levenservaringen zetten zich vast in je lichaam. In eerste instantie voelt dit vertrouwd maar de energie die dit kost vergt veel van je. De verschillende werkvormen hebben effect op je geestelijk welbevinden. Klachten kunnen mogelijk oplossen. Het allerbelangrijkste is dat jij je weer verbonden voelt met je ziel en met je lichaam. Dan kun je weer genieten van het leven.
Veel mensen hebben baat gehad bij de Vrije Energie behandelingen.