Labyrintsessie voor vrouwen

Het labyrint bij Yde, in de provincie Drenthe, heeft de naam ‘gebroken cirkel’.

In een labyrint begeleid ik mensen die een negatieve gebeurtenis los willen laten, om weer vrij verder te kunnen Leven. Soms is er druk van buiten geweest, waar je zelf geen invloed op had. Je kunt een oorlog hebben meegemaakt en nog vaak denken aan de waanzin waarin je leefde. Het gaat niet om het verhaal, maar om weer verder te kunnen met je leven. Van overleven naar Leven is het doel.  Als je het teruggeeft aan het Grotere geheel, kan jij verder!!

Een labyrintwandeling is geen therapie. Ik ben er alleen bij om je te steunen zal een paar kleine rituelen doen. Over wat je terug wilt geven, hoef ik niets te weten. Wel is het nodig om te weten waar je in je leven moeilijkheden en zwaarte tegenkomt. Als je met een zware last leeft, gaat niets meer ‘vanzelf’.
En als je leven niet erg zwaar is, kan een labyrint wandeling helend zijn, maar deze wandelingen begeleid ik zelf niet. Dan is een sessie of een behandeling bij een collega mogelijk een betere oplossing.

Je geeft alleen iets terug en moet het dan zelf weer doen.  In het vertrouwen dat jouw last aan God gegeven wordt, en de oplossing dan kan komen die voor iedereen het beste is. Als je iets meedraagt is de energie niet Vrij en blijf jij ook verbonden met het lot.

Ik kan me voorstellen dat je twijfelt of mijn begeleiding in het labyrint bij Yde wel is, wat je nodig hebt. Voortijd is het nodig om mogelijke vragen die je hebt aan me te stellen. Je kunt me mailen en als je in je mail alleen schrijft dat je een labyrint sessie wilt, neem ik contact met je op. Dan gaan we eerst kijken of ik degene ben, die je helpen kan.