Lidmaatschap Young Living

Als lid van Young Living zul je naast etherische oliën ook een nieuwe levensstijl ontdekken. En je krijgt de mogelijkheid om gratis producten te verdienen, je financiële toekomst te transformeren en mensen kennis te laten maken met levensveranderende oplossingen. 

Je kunt de essentiële oliën op verschillende manieren gebruiken. Ik geef je een uitgebreid advies, samen met andere Vrije Energie wijze® adviezen. Soms heb je een aroma diffuser nodig. Dit is een luchtbevochtiger en geurverspreider.

Waarom Young Living?
– De essentiële oliën zijn van een therapeutische kwaliteit.
– De mogelijkheid om een inkomen op te bouwen
– De visie van Young Living op verdeling van gezondheid in de wereld. 
– Iedereen kan een project starten met hulp van Young Living.

Ik kreeg de mogelijkheid om twee projecten te starten, met Young Living in Egypte. De essentiële oliën, die ik hen gegeven heb, is voor de gezondheid van weeskinderen en dieren in Luxor. De volgende stap is het verspreiden van meer therapeutische oliën,. Hiermee kunnen ze zichzelf en elkaar helpen. Door mensen te leren hoe je ze gebruikt, kunnen zij hopelijk anderen helpen en een klein inkomen verdienen.

Wanneer je via mij essentiële oliën bestelt, kost een advies niets. En we krijgen beiden korting op de oliën. Mijn korting, met jouw bestelling, geeft mij de kans om te helpen in Egypte.