Onderzoek

Na 3 jaren van intensief onderzoek doen naar de Vrije Energie in behandelingen, is de volgende fase aangebroken. Op systematische wijze alles documenteren.
Door middel van sponsoring wordt de Vrije Energie wijze® verder uitgewerkt en aan het eind van volgend jaar, hoop ik een nieuwe, goed werkende,  massagetherapie te hebben ontwikkeld.  Een massagetherapie die even goed werkt als de methodes die de afgelopen jaren onderzocht zijn. In de beginfase heb ik de nieuwe Vrije Energie massagevormen onderzocht en dit wordt de basis. Alles wat hierna onderzocht is, probeer ik te integreren in de Vrije Energie massagetherapie.

In het vervolgonderzoek zal de focus komen te liggen op massage, het gebruik van 100% pure helende essentiële oliën en de helende parfums uit Egypte. Deze parfumolie, die ik haal uit Egypte,  zijn van hoge therapeutische kwaliteit. Alles wil ik doen zonder woorden en op de massagetafel.

3 jaren van onderzoek met bijzondere resultaten hebben laten zien dat woorden nooit weergeven wat er precies aan de hand is, en dat het lichaam en het energieveld eromheen, alleen 100% zuiver aan kunnen geven wat er speelt. De Vrije Energie wijze® bestaat uit vele methodes om het energieveld en het lichaam weer gezond te maken. In het vervolg onderzoek ligt de focus op Vrije Energie massages met pure oliën. Wanneer de energie geblokkeerd is op lagen die ik niet behandelen kan met de Vrije Energie wijze®, kan een collega één of meerdere consulten doen.