Paarden met gedragsproblemen

Gedragsproblemen bij paarden

Een paard is één van de gevoeligste dieren. Het voelt energie en is hierdoor een heler. Maar een paard kan ook snel uit balans zijn. Door de grote gevoeligheid kan het niet niet reageren en reageert het dier op alles wat raakt. Als je ineens ziet dat je paard anders is dan anders ga dan meteen kijken wat je zelf raakte of wat er bij jezelf speelt waardoor het paard zo reageert. Want zit jij niet lekker in je vel, dan is je paard een spiegelaar.

Maar het paard kan ook zelf iets gezien hebben wat jij niet kan weten en hierop reageren. Als je er zelf niet uit komt, dan kan ik de oorzaak vaak in de communicatie met het paard achterhalen.

Bij paarden werk ik niet op afstand want in een gesprek met de paarden erbij, komen er vaak onverwachte dingen ter sprake die anders onzichtbaar waren gebleven.
Wanneer je wilt dat ik bij je langskom, kun je me mailen of het contactformulier invullen.

Paarden met gedragsproblemen

Een reading van jou en je paard met een healing kosten € 100 inclusief BTW. De afstand tot de paarden kan niet verder zijn dan 30 kilometer vanaf Groningen- Zuid. Ik reken dan geen reiskosten. De behandeling bestaat onder andere uit healing op afstand. Hiernaast voel ik en doe wat nodig is om zowel jou als je paard weer in balans te krijgen.