Reading

Bij reading communiceer je op een dieper bewustzijnsniveau. Ik geef alleen een reading bij een specifieke vraag, die met je gezondheid te maken heeft. De trilling of frequentie van mensen kan verlaagd zijn en dan stroomt de energie niet goed of staat soms bijna stil in het lichaam. Dit kan ik voelen op een afstand en geeft de mogelijkheid om je met healing, muziekfrequenties, essentiƫle olie, hoogfrequente voeding en advies over edelstenen te helpen.

Uitleg over Klanken en Energie

Een mens bestaat voor een groot deel uit water en water kan klanken verspreiden in je lichaam. Als je een klankschaal op je rug zet, dan gaat deze trillen als je erop slaat, en de trilling wordt overgenomen door je lichaam. Wat er dan gebeurd is, dat er plekken bereikt worden, die anders (deels) door een blokkade van je energie, niet bereikbaar waren. De energie gaat dus stromen naar alle plaatsen in je lichaam en hierdoor kan je weer meer in balans komen.
Om in balans te geraken, hoeft er niet altijd iets op je lichaam gezet te worden, want geluid komt ook via horen, op allerlei plekken in je lijf terecht. Je kent vast bepaalde muziek, die je rustig maakt of waar je juist vrolijk van wordt. Klanken doen iets met je energie en daarom zijn bepaalde klanken ook in staat om klachten te genezen.
In mijn behandelingen maak ik veel gebruik van klank met de bedoeling het energiesysteem van jou weer in te herstellen. Ik stem me af op jou en voel wat bij jou past. Altijd maak ik gebruik van
klankschalen aan het begin van de behandeling en vaak werk ik met stemvorken. Ook zal tijdens een behandeling er vaak muziek te horen zijn, die ook weer past bij jou. En mogelijk laat ik je thuis ook nog naar muziek die voor jouw herstel helpend is, luisteren.
Muziek is een onderdeel van de sessies en deel van een op natuurlijke wijze behandelen.