Praktisch + kosten

Vrije Energie wijze®

Helende Vrije Energie behandelingen

De kosten voor een behandeling bij trauma + frequentieadvies  en individuele oefeningen voor thuis, zijn €110.
De behandeling bij klachten (slaapproblemen, darmklachten, vermoeidheid en chronische pijn) is eveneens €110. De behandelingen duren ongeveer 75 minuten. 

De massages,  zijn zacht maar intens en hebben een sterk helend effect. Na een sessie is het beter om niet meteen weer een afspraak te maken maar de behandeling tijd te geven om door te werken. Het opvolgen van de adviezen die je meekrijgt zijn een essentieel onderdeel van de Vrije Energie massage therapie. 

Helende ontspanningsmassages voor vrouwen

Een massage duurt een uur en kost € 60.

Geboren voor 1946

Een sessie duurt ongeveer een uur en kost € 90.

Labyrint wandeling bij trauma (voor vrouwen)

Begeleiding bij het lopen van een labyrint kost € 45 inclusief BTW.  Ik geef deze sessies aan  vrouwen die ernstig trauma hebben opgelopen,  en hier nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. Bij onverwerkt verdriet, voor het loslaten van reële angsten die nooit verwerkt zijn en als iemand onheus is behandeld en deze last nog bij zich draagt. 

Begeleiding van ruiters, bij paarden met grote gedragsproblemen door trauma 

We kijken eerst of ik een mogelijkheid zie om jou en het paard weer samen te laten werken. Ik vertel mijn visie op de problemen waarna je voor een traject kunt kiezen.
De kosten voor dit traject zijn € 200 inclusief BTW en exclusief reiskosten. Meestal is één keer bij je langskomen genoeg.