Praktisch + kosten

Vrije Energie wijze®

Helende Vrije Energie sessies

Een helende doorbraaksessie of resetbehandeling kost €110 en duurt minimaal 75 minuten. Het is inclusief adviezen voor thuis en wanneer er een olie nodig is voor thuis dan kost dit maximaal € 10.
De behandelingen zijn zacht maar intens en hebben een sterk helend effect. Na een sessie is het beter om niet meteen weer een afspraak te maken maar de behandeling tijd te geven om door te werken. Het opvolgen van de adviezen die je meekrijgt zijn een essentieel onderdeel van de Vrije Energie wijze®. 

Kinderen

Voor de behandeling van kinderen kom ik aan huis. Het duurt ongeveer 30 minuten. De kosten zijn €45 en in overleg kijken we of en hoeveel de reiskosten zijn.

Helende ontspanningsmassages voor werkende vrouwen met een gezin

Een massage duurt een uur en kost € 60.

Geboren voor 1946

Een sessie duurt ongeveer een uur en kost € 90.

Labyrint wandeling bij trauma (voor vrouwen)

Begeleiding bij het lopen van een labyrint kost € 45 inclusief BTW.  Ik geef deze sessies aan  vrouwen die ernstig trauma hebben opgelopen,  en hier nog dagelijks de gevolgen van ondervinden. 

Harmonie in je gezin, kost € 96 inclusief BTW en inclusief de adviezen die je per post na het gesprek ontvangt. De reiskosten zijn € 0,19 per kilometer. 

Je huis en het gezin
De kosten voor het energetisch in balans brengen,  zijn € 110 inclusief BTW voor een kleine of middelgrote woning. Dit duurt ongeveer 2 uur. Grote huizen en gebouwen zijn duurder omdat dit langer duurt. De reiskosten zijn €0,19 per kilometer. 

Begeleiding van ruiters, bij paarden met grote gedragsproblemen door trauma 

We kijken eerst of ik een mogelijkheid zie om jou en het paard weer samen te laten werken. Ik vertel mijn visie op de problemen waarna je voor een traject kunt kiezen.
De kosten voor dit traject zijn € 200 inclusief BTW en exclusief reiskosten.