Wie ben ik

Levenservaring heeft me op het pad van heel maken gebracht. Met ‘engelengeduld’ is het me gelukt een nieuwe geneeswijze te ontwikkelen, de Vrije Energie wijze®. Ik ben onderzoeker en uitvinder en met deze kwaliteiten ben ik altijd nieuwsgierig naar wat de mens beweegt. Ik houd ervan  mensen bewust te maken van hun potentie en een sessie doe ik met gemak en met passie.
Hooggevoelig en intuïtief, geeft de beste omschrijving van wie ik ben. Ik ben een levensgenieter en zie altijd weer de zonnige kanten van het leven. Mijn eigen ervaringen met langdurige en ernstige ziekte hebben mijn visie op gezondheid drastisch veranderd. Ik luister nu naar mijn gevoel en ben zelf voor mijn klanten het voorbeeld dat volledige genezing van ziektes mogelijk is.  De weg naar gezondheid is lichter dan ik dacht, en dat wil ik ook via mijn werk doorgeven. 

In de wei bij de paarden voel ik me helemaal één met de natuur. Lekker buiten werken, naast het onderzoekwerk op de computer en sessies in een praktijkruimte, geeft me vreugde en energie.  

Voordat ik Vrije Energie wijze® sessies gaf ik part-time  biodynamische massagetherapiebehandelingen.  

Mijn hobby’s zijn;  Wandelen en fietsen, intuïtief koken, of creatief bezig zijn  in de natuurtuin. En ik ben heel graag buiten. Zitten aan een meer, picknicken onderweg of samen zitten om een vuurtje.  Dat heb ik nodig om gelukkig te zijn.