Over mij

Levenservaring heeft me op het pad gebracht van geestelijke begeleiding bij traumatische ervaringen. Eigen trauma bracht in mij een grote kracht naar boven. Hierdoor was ik in staat om ondanks alles een nieuwe begeleidingsmethode te maken. Ik heb het de Vrije Energie wijze® genoemd.  Ik werk nu met mensen die trauma hebben meegemaakt en geef ontspanningsmassages aan vrouwen die een baan hebben naast het gezin.
Ook werk ik energetisch met paarden. 

Ik geef geen therapie maar werk met energie voor het welbevinden van mens en paard. 

Jaren heb ik met mensen gewerkt in een praktijk voor healing en biodynamische massagetherapie. 

Door mijn hooggevoeligheid is het eenvoudig voor me, om energie te voelen.
Je bent welkom zoals je bent. 

 

Mijn hobby’s zijn;  Wandelen en fietsen,, koken, of creatief bezig zijn  in de tuin.

En ik ben het liefste buiten in de natuur. Picknicken onderweg of samen zitten om een vuurtje.  Dat heb ik nodig om gelukkig te zijn.