Over mij

Aurareader en healer, afstandshealer voor groepen,  ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze®, ontwikkelaar van een behandelwijze voor staart- en maneneczeem bij paarden. Met hulp van vele anderen heb ik een nieuwe therapie kunnen maken. Hen ben ik dankbaar want alleen had ik dit niet kunnen doen.

Jaren heb ik met mensen gewerkt in een praktijk voor healing en biodynamische massagetherapie. In 2017 kwamen de paarden in mijn leven door de ontdekking,  dat staart- en maneneczeem,  onder andere met een verstoring in het energieveld te maken heeft. Vanaf die tijd behandel ik paarden met energie. 

Door mijn hooggevoeligheid is het eenvoudig voor me, om energie te voelen. Op afstand kan ik even goed contact maken met de energie, als van dichtbij.
Je bent welkom in mijn praktijk voor massagetherapie.

 

Mijn hobby’s zijn;  fietsen en wandelen, de djembé, koken, of creatief bezig zijn  in de tuin.

Achtergrond
A- Verpleegkundige
Psycholoog
Biodynamisch (massage) therapie en lichaamsgerichte therapie
Holistische massage

Healing touch niveau 1, 2 en 3
Ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze®

Verder  heb ik me intensief bijgeschoold op verschillende gebieden in de alternatieve gezondheidszorg.