Voeding met de juiste frequenties

Degeneratie heeft te  maken met een tekort aan zuurstof in de cellen. Hier kun je op allerlei manieren iets aan verbeteren, maar volgens mij is voeding met de juiste frequenties de sleutel tot gezondheid. Ik geef verschillende behandelingen en adviezen maar ik zou zelf beginnen bij de voeding. Hoog frequente voeding kan blijvend je cellen weer voeding geven en dit geldt voor alle cellen in je lichaam.  Dus ook je hersenen, die bij vergeetachtigheid betere voeding nodig hebben.
Als je je naam en je geboortedatum aan me mailt, kan ik voelen welke voeding voor jouw cellen de juiste is. Ook voeding die (op dit moment) minder goed bij je past omdat je het niet zo goed verdraagt, of omdat het tijdelijk een minder goede uitwerking op je heeft. Mijn eigen ervaringen met hoog-frequente afgestemde voeding zijn bijzonder na 4 jaar van chronische ziekte. Ik kon voelen wat voor mijn lichaam nodig was, en gun dit jou ook. Je krijgt een uitgebreid advies per mail. Alle voeding is hoog-frequent en dus vaak biologisch, met oog voor dierenwelzijn. Zo is ook vlees van een halalslager goed en niet duur.  Toch zul je er rekening mee moeten houden dat je meer geld nodig hebt voor je voeding als je gaat voor blijvende gezondheidswinst.

Mail of vul het contactformulier in en binnen een week krijg je mijn Vrije Energie adviezen.

Bij praktisch en kosten:
Advies hoog-frequente voeding passend bij jou

Als je je naam en geboortedatum mailt stuur ik een advies die jouw frequenties als ze laag zijn, flink verhogen. Als je wel in balans bent en lichte klachten hebt zijn je frequenties minder verlaagd. Dan geef ik geen behandelingen en alleen voedingsadvies omdat dit de sleutel is tot gezondheid. Een uitgebreid advies met een op jouw afgestemde helende olie, stuur ik je op wanneer je € 80 overmaakt.