Voor wie

Als jij je vaak niet goed voelt of als er gezegd wordt dat je er maar mee moet leven…. dan ben je bij mij op de goede plek. De redenen dat je bij me komt, kunnen heel divers zijn. Wanneer je twijfelt kun je mailen en dan voel ik of, en wat ik te geven heb.

Ik geef consulten en advies met healing op afstand.
Ik kan zuiver frequenties voelen en hiervoor hoeven we elkaar niet te zien.

Afhankelijk van de verstoring van je frequenties maken we een plan. Dit kan zijn;
a. begeleiding op afstand,
b. bij je thuis komen. Dit is vooral fijn als je huisdieren hebt omdat ik kijk naar de relatie tussen mens en dier.
c. advies geven over voeding die jouw frequenties verhogen.
d. een ontspannende massage met essentiële olie, die afgestemd is op jou.

Iedereen is anders en daarom ook de wijze van behandelen.

Ik heb ervaring met verschillende chronische klachten en ziektes. Zie ook bij ervaringen. Ik gebruik de pure essentiële oliën van Young living samen met helende klanken, voeding met hoge frequenties, kleuren en symbolen. Deze eigen methode, Vrije Energie wijze®, heb ik in 2018 laten registreren.

Ondanks goede ervaringen met verschillende chronische klachten en ziektes zal ik hier niet naar vragen. Dit kan je verbazen, maar één van mijn ingangen tot jouw trilling is je geboortedatum. De Vrije Energie wijze® heeft een eigen wijze om hiermee je trilling te bepalen. Wat remt, wordt zichtbaar en dit wordt behandeld. Als je frequenties omhoog gaan zul je merken, dat je je beter gaat voelen. Misschien is dit eerst emotioneel of juist fysiek. Als iemands zelfhelend vermogen weer gaat werken door de juiste trillingen, hoor je vaak mooie ervaringen. (zie ervaringen).

Ik gebruik de pure essentiële oliën van Young living samen met mijn eigen methode, de Vrije Energie wijze®, helende klanken, voeding met hoge frequenties, kleuren en symbolen. Deze eigen methode, Vrije Energie wijze®, heb ik in 2018  laten registreren.

Ik heb een half jaar lang Arabische lessen gevolgd. Vluchtelingen die (nog) geen Nederlands verstaan en geen Engels spreken, hoop ik hierdoor beter te kunnen helpen.