Healing

Wat is healing?

Healing betekent letterlijk heling ofwel, genezing. Het gebeurt voornamelijk met de handen door genezende energie op een iemand over te brengen. Het is niet nodig om elkaar te zien. De heling kan plaatsvinden op grote afstand. Je kunt de healing nog tot ongeveer 24 uur later ontvangen en tijd vrijmaken als het je uitkomt. Het werkt dan net zo krachtig.

Healing werkt, omdat we naast ons fysieke lichaam ook een energielichaam hebben. Die twee lichamen beïnvloeden elkaar. Alles wat in het energielichaam verandert, heeft effect op het fysieke lichaam.
Hoe goed healing werkt hangt af van de methode en technieken die een healer gebruikt en van de healer.

Moet je in healing geloven?
Dit is een essentieel onderwerp, omdat hier veel misverstanden over bestaan. Om de helende energie die naar je wordt toegezonden, te ontvangen is het nodig dat je je open stelt. Doe je dit niet, dan sluit je je af voor een healing en werkt het niet.
Geloven in de helende werking van energie is iets anders. Het is gebleken dat healing even goed werkt bij mensen die erin geloven, dan bij mensen die niet kunnen geloven dat helende energie bestaat.

Ik gebruik voor de healing op afstand symbolen, waarvan ik het Vrije Energie symbool zelf mocht ontvangen. Dit brengt je dichter bij je ware natuur.
Door healing krijgt het immuunsysteem een boost en de chakra’s worden weer in balans gebracht.
Healing van de chakra’s is heel effectief. Ook op afstand kun je de chakra’s helen.

Wat gebeurt er bij een behandeling op afstand? Terwijl je ligt, kun je voelen dat je rustig wordt of je adem kan zich verdiepen. Je kunt rustig blijven liggen tot je niets meer voelt.

Met de Vrije Energie wijze® verhoog je de trilling. Wanneer je trilling of frequenties laag zijn, heb je klachten of voel je je niet lekker. Wanneer deze hoog zijn, voelt een mens of dier zich goed.

Vrije Energie wijze ® heb ik zelf ontvangen en ontwikkeld. De afgelopen jaren waren er goede ervaringen.