Vrouwen die moesten vluchten

In Nederland hebben alleen de alleroudsten bewust een oorlog meegemaakt. Nederland heeft na de oorlog grote welvaart gekend en is een welvarend land. Maar veel vluchtelingen hebben het moeilijk. Ze hebben zulke andere ervaringen en problemen dan de meeste mensen in het nieuwe land. Deze worden niet altijd begrepen.
Natuurlijk hebben mensen ook hier problemen. Daar ontkomen mensen niet aan. Dit is deel van het leven.

Wat maakt het volgens mij onder andere zo anders? Je hebt meestal een oorlog meegemaakt en je huis en familie moeten achterlaten. Soms is je gezin uit elkaar gerukt of zijn er mensen omgekomen die je dierbaar waren. De taal is vaak een probleem waardoor veel dingen niet zo soepel verlopen als je graag zou willen. Je voelt je vaak niet gehoord ondanks dat je intuïtie groot is. Die heb je ontwikkelt en dat snapt niet iedereen…

In één sessie kan ik je energieveld schoonmaken en proberen om  je lichaam meer in balans te brengen. Ook kunnen we een wandeling maken in het labyrint om een deel van het trauma in een labyrintwandeling los te laten. 

Door eigen ervaringen kan ik je voelen en ik ben in staat bij vreselijk erge gebeurtenissen in een leven weer gronding te geven.