Wat is de Vrije Energie wijze?

De Vrije Energie wijze® mocht ik ontvangen tijdens en nadat ik lang chronisch ziek was. Het heeft mij twee keer doen genezen en het is nu mijn missie om met de Vrije Energie wijze® weer anderen verder te helpen. Nadat ik ziek was, heb ik 4 en half jaar besteed aan het mogen ontvangen en uitwerken van de informatie die tot me kwam. Het is een mooie taak en levensmissie die ziekte mij geschonken heeft. Het heeft me ook geleerd dat ziekte niet iets is, waar je mee moet leren leven. Ziekte geeft je de kans om ook geestelijk weer te herstellen.
Over de Vrije Energie wijze en de verschillende sessies: Alles is energie en alles wat leeft heeft een frequentie of trilling. Dit is ook wetenschappelijk aangetoond en de basis van veel therapieën.
Ik heb als specialiteit; het voelen van frequenties.  Dit geeft de mogelijkheid om te voelen of en waar de frequenties in en rondom het lichaam van mensen of dieren zijn verstoord. Dit kan ik heel exact aanvoelen. Ook voel ik de frequenties van voeding, de olie uit planten, edelstenen (mineralen) en muziek.  Van hieruit maak ik de afgestemde behandelingen en kan een huis bijvoorbeeld in balans worden gebracht. Het is erg fijn om van een passie werk te maken.