Zelfhulp

De cellen in je lichaam kunnen door angst, verdriet, boosheid, schuld of schaamte hun levendigheid voor een deel verliezen. Hier kun je zelf iets aan doen.

Dit is ook een oefening die je kunt gebruiken als je lichamelijke klachten hebt.

Je doet het zo:

Ga naar de plek waarvan je voelt dat deze het nodig heeft. Leg je handen erop. Geef via je handen een boodschap aan je lichaamscellen. Als je hen vertelt dat ze ‘Liefde’ zijn, is het mogelijk dat je voelt dat je meer ontspant. Dan zit je op de goede weg.

Muziek

Alle muziek van de Egyptische zanger Sheikh Ahmed Al-Tuni is frequentieverhogend. Zowel de woorden als de klanken zijn helend.

Kruiden

Een mix van kruidnagel, tijm, koriander en kardamon verhoogt de frequenties aanzienlijk. Je kunt een potje maken met deze kruiden en het over het eten strooien. Dit recept kreeg ik in Egypte.

Negatieve ionen

Hoe meer negatieve ionen in een omgeving waar je verblijft hoe beter dit is voor de gezondheid. Hieronder lees je de uitwerking hiervan op de mens:

  • Tot 50 ionen/cc: veroorzaakt fysiologische verstoringen.
  • 1.000-2.000 ionen/cc: minimaal benodigd voor een gezonde omgeving.
  • 5.000-50.000 ionen/cc: verbetert de lichaamseigen afweer en weerstand.
  • 50.000-100.000 ionen/cc: doden bacteriën en verminderen infectiehaarden.
  • 100.000-500.000 ionen/cc: bevorderen het genezingsproces van het lichaam.

Helaas fungeren de meeste van de elementen in onze moderne omgevingen als een stofzuiger voor negatieve ionen. Onder andere airconditioning, verwarming, tl-verlichting of elektrische en elektronische apparatuur dragen allemaal bij aan de uitputting van negatieve ionen. In deze tijd is het negatieve ionen gehalte van een binnenruimte gemiddeld 100 negatieve ionen per cc.

WAT KUN JE ZELF DOEN?
Met een diffuser ofwel luchtbevochtiger in huis, verhoog je het aantal negatieve ionen in korte tijd aanzienlijk.

Essentiële oliën

Essentiële oliën van een goed merk,hebben een erg hoge frequentie en zijn chemicaliën en parabenenvrij. Ze kunnen een goede invloed hebben op je welzijn.

Voeding

Probeer geen E 621 en aspartaam te nemen.

Geven en dankbaarheid

Het is gebleken, dat mensen die onbaatzuchtig geven en dankbaar zijn hogere frequenties hebben en daarom gezonder zijn.

Kom je er zelf niet uit of wil je specifiekere adviezen over je klachten, dan kun je me raadplegen voor een advies. Aan een behandeling  zijn kosten verbonden.