Home » Blog » Heel maken » Eigenwaarde

Eigenwaarde

door | 3 jun, 2020 | Heel maken

Helaas leven we in een resultaatgerichte maatschappij en de kans op klachten die te maken hebben met onderuit gehaald worden of moeten overpresteren of sneller moeten dan je kan is hierdoor groter dan in een meer natuurlijke leefomgeving. Eigenwaardeproblemen komen heel veel voor in Nederland en dit herken je doordat de eigenwaardeconflicten vaak pijn klachten geven aan spieren, pezen en botten. Hoe vaak hoor je niet over rugklachten, knieproblemen of andere pijnen van deze lichaamsdelen? Waarschijnlijk heb je ooit ook wel eens ergens pijn gehad. Ik in elk geval wel en ik kon dit heel precies herleiden tot de gebeurtenis die hieraan vooraf ging. Op het moment dat je hier midden in zit merk je er niets van want het lichaam moet dan alles doen om de stress aan te kunnen. Maar pas als er een oplossing komt en je uit het conflict kunt stappen komen de klachten. Er is heel veel over te vertellen en ik ben van plan om nog een aantal blogs over eigenwaarde te schrijven. Dit is deel 1 en over anderhalve week volgt het tweede deel. Een aantal jaren geleden heb ik een artikel Spiegelbeeld biologische wetten geschreven wat ook over de 5 biologische natuurwetten en eigenwaarde ging. Je kunt dit eerst lezen om wat meer duidelijkheid te krijgen over de visie van waaruit ik werk. Bij Biologika Nederland volg ik trainingen en Enikö Papp geeft vooral in deze tijd geregeld webinars.

 

 

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

Pijnen en eigenwaarde

Ik help altijd mensen verder met in mijn achterhoofd de biologische natuurwetten. Ziekte zie ik niet als iets van willekeur en zeker niet als iets...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin