Angstklachten

 

 

 

Angsten zitten in je hoofd, want echt gevaar is er niet als ik je verder kan helpen. Wanneer je wel bedreigd wordt moet je hulp zoeken van iemand die iets kan doen.

In de coronacrisis zijn er veel angsten getriggerd en de reden was reëel. Het is beangstigend als je niet weet of je naar je zieke familielid kan die in het buitenland woont. En het is angstig als je tegen testen bent bij kinderen en je kind gaat hoesten en wil naar school.

Er zijn nieuwe angsten bijgekomen over dingen die wij in Nederland niet kenden. Aan situaties kan ik helaas niets veranderen en daarom is hulp alleen mogelijk als je weet dat je angst niet realistisch is.

Paarden reageren op jou en voelen je angsten. Ze zijn in staat om angst te helen en je weer vrij te maken. Zie ook paardenfluisteren.

Een traject bestaat uit een aantal individuele sessies waarin ik gebruik maak van magnetiseren, edelstenen en essentiële oliën of één paardenfluistersessie. Je krijgt advies en de eerste keer kom je voor een  energetische sessie in Assen.

Je betaalt voor een traject €180

 

angstklachten
1

Hoe?

Hou je van paarden? Voel je je vertrouwd met paarden? Dan kan een sessie met een paard een mooie ingang zijn om van de spanningen af te komen.

Angst weerhoudt je ervan om te luisteren naar de impulsen van je ziel. Je kunt je overtuigingen in een ander licht zetten en gaan ervaren dat je veel meer kunt dan je denkt. Ik help je om je eigen kracht te hervinden.

Je hoeft je zelf niet te verbeteren
Je mag zijn wie je bent
en daar help ik je bij.

Ik werk met de ‘het is’ energie en
door diepe acceptatie van jezelf
en je omstandigheden, leer je te zien,
dat we allen verbonden zijn met elkaar.

angstklachten

Door mij geschreven artikel welke werd gepubliceerd in Spiegelbeeld

Over Biodynamische lichaamsgerichte therapie

Hieronder staat de link naar het artikel:
‘Therapie vanuit het hart’

therapie vanuit het hart

Ervaringen van klanten

Ik heb een veelomvattende behandeling van jou gehad, met veel van jouw bezieling. Dankjewel daarvoor.

Dank je wel voor de fijne behandeling. Ik voel me nog steeds prima! Meer energie, vrolijker en geen hoofdpijn. Super, wat er precies gebeurd is weet ik niet. Een knopje om? Maar geweldig tot nu toe.

Vrije Energie wijze

Een ander licht op ziekte en gezondheid