Home » Blog » Biologika » Biologika en Vrije Energie wijze

Biologika en Vrije Energie wijze

door | 25 mei, 2021 | Biologika, Vrije Energie wijze

Biologika en Vrije Energie wijze.

In eerdere blogs schreef ik ook over de natuurwetten  Biologika 1 en Biologika 2 en dit is deel 3. Inmiddels heb ik vele blogs geschreven en wanneer je meer over een onderwerp wilt lezen kun je ook via de zoekfunctie kijken of er iets te vinden is. De blogs over gezondheid zijn geschreven vanuit een natuurlijke kijk op ziekte.

De Vrije Energie wijze®
De methode die ik tussen 2016 en 2020 ontwikkelde, heb ik Vrije Energie wijze genoemd. Biologika of de Germaanse geneeskunst is de basis van de Vrije Energie wijze® en dit is de kennis over hoe het lichaam werkt gezien vanuit een biologische benadering. Ziekte van lichaam of geest is niet willekeurig, maar verklaarbaar!
De Biologika kent wetmatigheden die verklaren dat je ziek kan worden als je één of meerdere conflicten doormaakte. De terugkeer naar gezondheid brengt je ook terug bij de aanleiding en dat kan genezing in gang zetten. Ik kan helpen bij dit proces en gebruik natuurlijke frequentie verhogende methodes (Vrije Energie wijze®) om je zelfhelend vermogen een boost te geven. Je lichaam en geest helen door inzicht en verwerking en de Vrije Energie wijze versterkt dit proces door middel van healing, paardenfluistersessies, edelstenen, essentiële olie en klank. Ons lichaam is ingenieus en hééft het vermogen zichzelf te regenereren. Deze bijzondere eigenschap wordt ook wel het zelfhelende vermogen genoemd.

Eerst wat achtergronden van mijn zienswijze…
Wanneer je een conflict in je zelf kunt oplossen komt ook de energie vrij die een stukje Leven tegenhield. Die energie kun je inzetten om gelukkig te worden door je missie te gaan Leven.
In mijn werk gaat het om harmonie creëren en niet zozeer om een ziekte of symptoom meteen te genezen. Door de balans te herstellen wordt de stemming positiever en een positieve geest zorgt voor gemakkelijkere heling van ook je lichaam.
Negatieve emoties of gedachten hoeven niet te worden weggedrukt, maar kunnen wel in de plaats komen van andere gevoelens. Door bijvoorbeeld verantwoordelijkheidsgevoel of de verbinding met alles om je heen te vergroten, kunnen positieve gevoelens zich versterken.
De essentie van Leven is liefde. De onvoorwaardelijke liefde voor al wat leeft en de Liefde voor jezelf.
De volgende blog gaat over de Vrije Energie wijze.

Je kan altijd een mail sturen als je persoonlijk een vraag hebt over het wegraken bij je essentie.

De blogs blijven en komen in plaats van nieuwsbrieven.

 

 

 

 

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

Vaccineren, ja of nee

Vrijheid kun je alleen in jezelf vinden en niet door het volgen van meningen van anderen die je iedere keer weer op andere gedachten brengen. Vaak...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin