Chronische hyperventilatie

Chronische hyperventilatie

De hypermethode, welke ik ontving van een sjamaan en die ik uitgewerkt heb om eenvoudig aan mensen met deze klachten te geven, moet ik helaas tijdelijk stoppen. De mondkapjes die steeds vaker gedragen worden kunnen nooit gedragen worden als je de hypermethode doet. Vanaf de eerste dag moet je in elk geval 4 weken vrijuit adem kunnen halen. Als jij geen mondkapje dragen gaat kun je me mailen.

9

Heb je allerlei vreemde en onduidelijke klachten, waar je je geen raad mee weet? Misschien lijd je aan chronische hyperventilatie

Met een eenvoudige heelmethode die ik ken uit het Sjamanisme, is het mogelijk om je ademcentrum weer snel te resetten.

chronische vermoeidheid

Soms ben je op koers en soms raak je door omstandigheden of door een beperkende gedachte of blokkerende emoties in jezelf de koers kwijt. Dat is niet erg als je bootje maar niet wegdrjift en jij hulpeloos achterblijft.
Je dromen waar maken, als blokkades uit de weg geruimd zijn, is waar ik je, met mijn ervaringen en werkervaring  bij help.

 

 

Wat is chronische hyperventilatie?
– Hyperventilatie is een versnelde ademhaling en kan ook als het ernstig is een heel onregelmatige en onrustige ademhaling zijn.
– Er bestaan twee soorten; de acute en de chronische vorm.
– Oorzaken van chronische hyperventiatie zijn stress, spanningen en druk.
– Acute hyperventiatie gaat aanvalsgewijs. Chronische hyperventilatie gaat niet in aanvallen, maar de verstoring in de ademhaling is wel chronisch geworden.

Hyperventilatie betekent dat je te snel ademhaalt. Je ademhaling is niet in verhouding met de inspanning die je levert. Bij sporten is het bijvoorbeeld normaal dat je sneller ademhaalt, maar bij hyperventilatie adem je te snel zonder dat je een fysieke inspanning levert.

Chronische hyperventilatie wordt geregeld niet ontdekt. De klachten zijn aspecifiek en divers.  Omdat de klachten langzaam ontstaan en de oorzaak al lang verleden tijd kan zijn, wordt vaak over het hoofd gezien dat de klachten gerelateerd zijn aan de ademhaling.

Hypermethode, van vastzitten naar gezondheid

De Vrije Energie wijze® kent verschillende mogelijkheden. De hypermethode is één van mijn specialisaties. Voor de uitleg hoef je niet langs te komen. Ik mail alle informatie en beantwoord zorgvuldig al je vragen. 

Wil je vrijblijvend advies?

Veelgestelde vragen

Hoe kan het dat je, zonder dat je veel vragen stelt, weet wat nodig is?

Wanneer je me mailt, kan ik je energie voelen. Wat ik voel zijn frequenties of trillingen van energie. Zijn ze te laag dan voel ik dat en ik voel wat er nodig is om ze te verhogen bij jou. 

 

Waarom kan 1 afstandshealing al genoeg zijn?

We leven in het Aquarius tijdperk. Alles is energie, en in dit nieuwe tijdperk gaat alles veel sneller dan vroeger. Het hoofd kan het vaak niet vatten, en wat je nodig hebt is vertrouwen dat ik het in je systeem breng.

Ervaringen van mijn klanten

Vorig jaar april 2016, werd bij mij Lyme geconstateerd (zomer 2015 door een tekenbeet). Niet lang daarna, kreeg ik van Ellen het voorstel mee te doen aan een onderzoek ten behoeve van Lyme-patiënten. Ellen werkt holistisch en vanuit de biologische natuurwetten, die de samenhang tussen lichaam en geest benadrukt. Gedurende de sessies schonk Ellen ruime aandacht aan het inzichtelijk krijgen van de blokkades en valse overtuigingen, die een rol spelen bij het herstel.

In eerste instantie kwam ik bij Ellen vanwege langdurige darmproblemen en stressklachten. Ik heb hiervoor meerdere healings van Ellen mogen ontvangen in combinatie met traumatherapie en gesprekken. Ik heb de behandelingen van Ellen in vele opzichten als heel prettig ervaren. 

Op mijn beide kleine teentjes had ik al lange tijd likdoorns. Na een paar behandelingen bij Ellen is de likdoorn van de linker kleine teen verdwenen. Die van de rechter kleine teen is niet weggegaan maar wel een kleiner geworden.

Levenslust en dan je pad volgen, of jouw missie gaan uitvoeren