Chronische hyperventilatie

9

Heb je allerlei vreemde en onduidelijke klachten, waar je je geen raad mee weet? Misschien lijd je aan chronische hyperventilatie

Met een eenvoudige methode uit het Sjamanisme, is het mogelijk om je ademcentrum weer snel te resetten.

chronische hyperventilatie

Soms ben je op koers en soms raak je door omstandigheden of door een beperkende gedachte of blokkerende emoties in jezelf de koers kwijt. Dat is niet erg als je bootje maar niet wegdrjift en jij hulpeloos achterblijft.
Je dromen waar maken, als blokkades uit de weg geruimd zijn, is waar ik je, met mijn ervaringen en werkervaring  bij help.

 

 

Wat is chronische hyperventilatie?
– Hyperventilatie is een versnelde ademhaling en kan ook als het ernstig is een heel onregelmatige en onrustige ademhaling zijn.
– Er bestaan twee soorten; de acute en de chronische vorm.
– Oorzaken van chronische hyperventiatie zijn stress, spanningen en druk.
– Acute hyperventiatie gaat aanvalsgewijs. Chronische hyperventilatie gaat niet in aanvallen, maar de verstoring in de ademhaling is wel chronisch geworden.

Hyperventilatie betekent dat je te snel ademhaalt. Je ademhaling is niet in verhouding met de inspanning die je levert. Bij sporten is het bijvoorbeeld normaal dat je sneller ademhaalt, maar bij hyperventilatie adem je te snel zonder dat je een fysieke inspanning levert.

Chronische hyperventilatie wordt geregeld niet ontdekt. De klachten zijn aspecifiek en divers.  Omdat de klachten langzaam ontstaan en de oorzaak al lang verleden tijd kan zijn, wordt vaak over het hoofd gezien dat de klachten gerelateerd zijn aan de ademhaling.

Hypermethode, van vastzitten naar gezondheid

De Vrije Energie wijze® kent verschillende mogelijkheden. De hypermethode is één van mijn specialisaties. De hypermethode bestaat sinds de mondkapjesplicht uit een aardende paardenfluistersessie en de hypermethode.