Chronische vermoeidheid

 

 

 

 

De Vrije Energie wijze® is een natuurlijke manier om te helen en past eigenlijk niet in de huidige tjid. En de Vrije Energie wijze® is een nog vrij nieuwe heelwijze met veel kracht. Om  te helen van de vermoeidheid moet je zonder belemmeringen leven en dat is mogelijk. Mijn overtuiging is dat de moeheid een uitnodiging van het Leven is. Zo kan het niet verder, je mag gaan Leven.
Ik ben zelf ervaringsdeskundige en alweer jaren herstelt.

Helen kan via een lichamelijke weg of via de biologische weg (Biologika). Ik werk vanuit de Biologika en de zinvolheid van een klacht.

De darmen
De darmen zijn het allerbelangrijkste orgaan in je lichaam en bij vermoeidheid kun je je afvalstoffen niet afvoeren.
Tip: let op je ontlasting en onderzoek of dit veranderd is sinds je moe werd. Heb je elke dag ontlasting? Dat is normaal en als dat niet zo is kan je ook hiervoor hulp zoeken.

Moe

Slaap je heel slecht? Dan kan je na een tijdje moe worden en is het oplossen van de slapeloosheid meestal de oplossing.
Heb je zwaar fysiek werk verricht? Dan ben je misschien moe en als het goed is herstel je na rust of een goede nachtrust.
Als je ‘anders’ moe bent kan ik je mogelijk helpen als je eerst bij een arts bent geweest.

Chronische vermoeidheid

Chronische vermoeidheid

Voor Esoterische genezing ga ik je energieveld voelen. Energie is voelbaar in direct contact en op afstand. Ik voel jouw aura en je voorhoofdscentrum. Zo ontdek ik welk centrum in je lichaam de genezing het eerst nodig heeft. Elke sessie is anders en niet op de klachten gericht. De klachten kunnen overgaan als jij heelt en hierdoor is de Vrije Energie healing methode vergelijkbaar met veel andere natuurgeneeswijzen. De principes zijn holistisch.

Natuurwetten gaan ervan uit dat je nooit zomaar een klacht of ziekte krijgt.
Je wordt moe als je niet in je stroom bent. Wanneer je in je stroom bent, gaan de dingen die je doet moeiteloos. Er is dan geen besef van tijd meer.

Bereidheid om alles te doen wat nodig is, (natuurlijke adviezen) is een voorwaarde om te kunnen helen. Je laten behandelen kan HET verschil in je leven gaan maken.

Ook goede voedende voeding is een noodzaak om te herstellen van vermoeidheidsklachten want de cellen moeten goed gevoed worden. Als er de bereidheid is, om hier rekening mee te houden dan ben je welkom voor een behandeling.

Voeding heeft een levenskracht en dit wordt Bovis genoemd. Ongezonde voeding heeft geen levenskracht, maar krijgt wel een Boviswaarde.
Vrije Energie wijze® adviseert voeding boven de 8500 Bovis.

Chronische vermoeidheid

 

The most effective way to help yourself
is to help the Earth.