Chronische vermoeidheid
Voor Esoterische genezing moet ik je energieveld voelen. Ik voel jouw aura en je voorhoofdscentrum. Zo ontdek ik welk centrum in je lichaam de genezing het eerst nodig heeft. De energetische behandeling wordt op mijn diagnose van jouw aura en voorhoofdscentrum afgestemd. Daardoor is elke behandeling anders en is het nooit op de klachten gericht. De klachten kunnen overgaan als jij behandeld wordt en hierdoor is de Vrije Energie healing vergelijkbaar met veel andere natuurgeneeswijzen. De principes zijn holistisch.

Natuurwetten gaan ervan uit dat je nooit zomaar een klacht of ziekte krijgt.
Je wordt moe als je niet in je stroom bent. Wanneer je in je stroom bent, gaan de dingen die je doet moeiteloos. Er is dan geen besef van tijd meer.

Bereidheid om alles te doen wat nodig is, (natuurlijke adviezen) is een voorwaarde om te kunnen helen. Je laten behandelen kan HET verschil in je leven gaan maken.

Ook goede voedende voeding is een noodzaak om te herstellen van vermoeidheidsklachten want de cellen moeten goed gevoed worden. Als er de mogelijkheid is, om hier rekening mee te houden dan ben je welkom voor een behandeling.

Voeding heeft een levenskracht en dit wordt Bovis genoemd. Ongezonde voeding heeft geen levenskracht, maar krijgt wel een Boviswaarde.
Vrije Energie wijze® adviseert voeding boven de 8500 Bovis.

SINDS NOVEMBER IS HET OOK MOGELIJK OM IN EEN LATER STADIUM THERAPIE MET PAARDEN TE DOEN. DE KOSTEN VAN EEN GEHEEL TRAJECT ZIJN € 400 EN HIERIN ZIT  ALLES WAT NODIG IS.

Neem vrijblijvend contact op via de contactlink op de website.