Home » Blog » Coëlhoteksten » Tekenen

Tekenen

door | 4 jun, 2020 | Coëlhoteksten

Bij hun overwinning zijn de sterken ruimhartig
Uit: Manuscript uit Accra

Ieder mens loopt elegant en straalt licht uit wanneer
hij het pad gaat dat hij zelf gekozen heeft
Uit: Manuscript uit Accra

Twee teksten van Coëlho

Tekenen

Als je je pad volgt ga je steeds meer tekenen herkennen en wordt het leuker om met moeilijkheden om te gaan. Het leven van een vogel kan het volgens mij duidelijk maken. Als een vogel op een tak zit, ziet het een deel van de wereld en dan is wat hij ziet zijn perspectief. Er kan van alles zijn wat het vogeltje niet kan zien omdat het eenvoudig niet zichtbaar is voor de vogel die op een takje rust.
Maar als een vogel in de lucht vliegt dan ziet de vogel ineens ook hoe het bij de buren is en het hele dorp. Dan zou hij kunnen snappen waarom dingen gaan zoals ze gaan.

Probeer je intuïtie te ontwikkelen want dat geeft dat je meer mag zien omdat je gaat voelen, zien of horen, zelfs ruiken of weten.
Het is bedoeld als kracht en niet om zwakte te verhullen. Daadkracht is nodig in deze tijd.
Wees eens als de vogel en verbreed je blikveld.

Als je je pad volgt heb je tijd en je kunt en hoeft niet alles te verklaren. Dat zou het alleen maar veel te moeilijk maken.
Ook anderen dragen bij aan een lichtere wereld. Vertrouw erop dat jij niet alles ziet omdat dat ook niet hoeft.
Maar vergeet je missie niet, want jij bent deel van een Groter geheel en ook al kun je een kleine bijdrage doen, dan klopt Het. Niet van ieder wordt hetzelfde gevraagd en opvoeder zijn is ook een hele grote missie. Dit met hart en ziel doen is even belangrijk als het werk van een therapeut. We moeten af van het onderscheid maken tussen belangrijkheid van wat de ander doet. We mogen onszelf lief hebben.

Het bewustwordingsproces op aarde groeit, en kinderen hebben heel veel aan een goede basis. Zie het Groot zonder dat je jezelf opjaagt want Eenvoud kan wel eens de kracht zijn die we nodig hebben.

Nog over de tekenen…
Toen ik deze week in de zon lag zag ik een vogel hoog in de lucht. Ineens had ik een begin voor deze blog omdat het voelde als hulpbron voor een stukje voor de blog met teksten van Coëlho die ik elke donderdag wil gaan schrijven.

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

Coëlho

We leven in een uitzonderlijke tijd waar nieuwe regels de norm lijken te moeten gaan worden. Ik heb een duidelijke mening en heb een gedichtenbundel...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin