Home » Blog » Coëlhoteksten » Zorg goed voor jezelf, en voor elkaar

Zorg goed voor jezelf, en voor elkaar

door | 11 jun, 2020 | Coëlhoteksten

In een anderhalve meter samenleving, is het slecht vertoeven. Zorg daarom goed voor jezelf en zie het als DE kans om voor ongelijkheid van wie dan ook te strijden. Het kan altijd op je eigen manier want ieders kwaliteiten vragen wat anders. Een kloosterling kan mediteren voor gelijkheid, een activist kan de straat opgaan, een schrijver kan schrijven… Maar het is nu de tijd want beperking vraagt om de tegenhanger vrijheid.

Helderheid
Het is duidelijk dat moslims, zwarte mensen, homoseksuelen nu steun krijgen van grote groepen mensen. Dat beelden worden omvergehaald schept helderheid. Het laat zien dat je niet meer ergens aan voorbij kan gaan.

“Wat is een lichtstrijder?’
“Dat weet je wel,’ antwoordde ze met een glimlach. “Het is iemand die in staat is om het wonder van het leven te begrijpen”
Coëlho

Als ik aan iemand of iets trouw moet zijn, dan is het op de eerste plaats wel aan mezelf.
Uit; elf minuten, Coëlho

“Ik ben een strijder, geen wijs man,’ zei Paulo Coëlho eens in een interview. Toch heeft hij met zijn wijze woorden mij richting gegeven. Hij heeft me geleerd dat ik niet perfect hoeft te zijn, en dat ik niet altijd hoef te vertrouwen op een ander, maar zelf mijn mening moet vormen.

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

Coëlho

Het geheim ligt in het heden als u aandacht besteedt aan het heden zult u dat kunnen verbeteren Uit, de Alchemist, Paulo Coëlho We moeten ons bewust...

Lees meer

Coëlho

We leven in een uitzonderlijke tijd waar nieuwe regels de norm lijken te moeten gaan worden. Ik heb een duidelijke mening en heb een gedichtenbundel...

Lees meer

Probleemoplossing

Je vindt een oplossing voor een probleem als je een ander recept kiest dan het oude recept. Ik vond het een mooi begin voor de Coëlho blog van deze...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin