Home » Blog » Corona » Corona lijden

Corona lijden

door | 16 apr, 2020 | Corona

Alternatieve bescherming coronacrisis

Vandaag was ik in een boekhandel en daar was geen doorzichtig plastic tussen de kassa en de klanten. In plaats daarvan had de boekhandelaar zelf iets gemaakt van een hardere plastic sheet om voor zijn eigen gezicht te doen. Met 2 gaatjes aan de zijkanten en een elastiek erdoorheen die om de oren ging, hing de goed doorzichtige plastic sheet voor zijn hele gezicht. Het had ook iets grappigs maar wat is nog gek in deze tijd?

Maar, ik schrijf deze blog over bescherming, omdat dit voor mensen die geen bezoek durven te ontvangen een zegen kan zijn. Er is inmiddels veel corona lijden, omdat mensen elkaar niet zien, en de oplossing van de boekhandelaar, leek mij de oplossing. Degene die kwetsbaar is, heeft zo toch bescherming en kan misschien dan wel geliefden zien, die zo gemist worden. Vooral als het missen zwaar weegt en het leed grotere gevolgen heeft dan zou mogen.

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin