Home » Blog » Corona » De andere kant van de coronacrisis II

De andere kant van de coronacrisis II

door | 31 jul, 2020 | Corona

In het mainstream nieuws wordt er één kant van de coronacrisis belicht. Maar er zijn ook andere geluiden van veel hoogleraren, medisch specialisten, huisartsen, psychologen en alternatief werkend therapeuten. Ik hoor daar ook bij want deze crisis brengt veel teveel slachtoffers. Burgemeesters mogen experimenteren met mondkapjes terwijl niet medische mondkapjes niet werken. Het is schadelijk evenals anderhalve meter afstand moeten houden van geliefden.

In de alternatieve therapie is aandacht en zorg altijd heel belangrijk geweest. Ik was massagetherapeut en als je terug zou gaan naar de tijd van voor corona, zouden alle collega’s het afwijzen als je gezegd had dat met bescherming of op anderhalve meter afstand werken ook zou zou werken.

Ik ben erg bezorgd wat de rare maatregelen met de kinderen gaat doen als we dit nog langer doorzetten. Veel ouderen lijden al terwijl ze beschermd zouden worden. Toen corona net begon zag je overal leuzen zoals, ‘blijf gezond.’ Doorvoel eens heel goed wat er staat.
We weten toch allemaal dat het leven kwetsbaar is? Je wordt geboren en volgens mij ga je na het aardse leven terug naar de bron. Die tijd op aarde lijkt heel lang maar is eigenlijk een korte periode waarin we verschillende levenslessen mogen leren. Hierna is het ook goed om te gaan. Wie wil het eeuwige leven?

Ik heb het gevoel dat mensen te veel aan het leven ‘hangen’ en niet meer los kunnen laten. De coronacrisis laat zien dat we zelfs niet meer om kunnen gaan met griep. Ik heb 16 jaar in een verpleeghuis gewerkt en dit is minder dan 10 jaar geleden. De meeste jaren overleden er in het griepseizoen tijdelijk veel meer mensen dan anders. Dit accepteerde iedereen en opnames in ziekenhuizen met een griep kwamen niet voor.

In het nieuws met veel tegenstrijdige berichten over een virus en wat je doen kunt, mis ik nog één visie, de biologische kijk op ziekten. Ik heb me gespecialiseerd in biologika en vanuit deze zienswijze word je niet ziek door besmetting, maar maakt je lichaam virussen aan bij een angstconflict. Op internet is veel informatie te vinden over biologika. Biologika is een zienswijze en het is geen therapie. Het is een andere kijk op ziekte en een heel geruststellende. Angst houdt je in de greep en dat is voor geen mens goed.

 

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin