Home » Blog » Corona » Corona, regels en de praktijk

Corona, regels en de praktijk

door | 14 aug, 2020 | Corona

Natuurlijk ga ik gewoon verder met mijn praktijk, maar de situatie is anders dan het was. We hebben te maken met nare maatregelen waar ik vanaf de eerste dag grote moeite mee had. Een virus mag volgens mij niet het leven van vele anderen kapot maken. Zelfs al zou het ernstiger zijn dan nu, dan nog ben ik van mening dat we niet de meesters zijn over het leven. Het leven is ons gegeven en als je geboren wordt is je enige zekerheid dat het eindig is. Het nare gevoel bekruipt me dat steeds meer mensen die zekerheid proberen te ontlopen. Maar hoe harder je wegrent, hoe vermoeider je wordt en uiteindelijk doe je wat je opgedragen is, als een kip zonder kop. En dan kan ik je niet meer helpen want ik probeer je terug te brengen naar jezelf en de kracht in jezelf.

De regering maakt plannen die diep in ons leven ingrijpen en de consequenties kunnen wel eens groter zijn dan het onschuldige wat sommigen nog in de regelgeving zien. We lopen volgens mij de kans dat er steeds weer mensen in quarantaine moeten wanneer de verkoudheden weer beginnen. Je kunt dan niet meer zoals vorige winters een poosje verkouden zijn maar mogelijk moet je dan een paar weken stoppen met je werk en thuis blijven. Als je zzp-er bent en geen financiële buffer hebt, heb je mogelijk niet meer genoeg te eten als je moet leven van je werk als zzp-er. Wie in loondienst werkt en vaker verkouden is of ‘grieperig’ loopt waarschijnlijk meer kans zijn of haar baan te verliezen. Want een werknemer die vaak ziek is, is niet aantrekkelijk. En het rare is, dat je anders gewoon had doorgewerkt, net als andere jaren. Toen werd je zelfs aangemoedigd om te blijven werken als je je niet lekker voelde. Het was zelfs mogelijk dat je naar je werk toe moest en je de dag door kwam met paracetamol.

Wat ik zonet schreef is wat er gebeurde en gebeurt. Ik hoorde tot voor kort vaak dat mensen te ziek waren om te werken en toch gingen. Ik heb ook al gehoord in de coronatijd dat mensen honger zullen hebben als ze veertien dagen niet mogen werken. Willen we dit?

De praktijk
Ik heb een vervelend besluit moeten nemen. Wie hulp zoekt is heel welkom. Maar de voorwaarde is nu dat je open staat om je hart te volgen en je niet laat leiden door regels waar ik niet achter sta. Dan ben ik ook niet de goede persoon om je te helpen en heeft hulp krijgen niet zoveel zin. 

Ellen Joling
Healer

 

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

Sprookje

Sprookje Er werd eens een enorme Vloedgolf voorspelt. Niet eentje met water, maar met alleen maar ellende. Er was gezegd dat de aarde overspoelt zou...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin