Home » Blog » Corona » Keuze vrij bij mij

Keuze vrij bij mij

door | 26 mei, 2021 | Corona, Leven

Vorig jaar juni schreef ik een blog over je waarden. Ik concludeerde dat mensen dezelfde waarden kunnen hebben en toch heel anders tegen de coronacrisis aan kunnen kijken.
Maar kun je gastvrijheid als een waarde zien en toch menen dat vrienden niet welkom zijn omdat corona besmettelijk is? En kun je vrijheid je belangrijkste waarde noemen als je tegen je zin een mondkapje op doet? Of gelden bij dit laatste nu de regels, en is de boete die je kan krijgen nu leidend?
We leven in verwarrende tijden want degene die vrienden niet welkom durft te heten, kan overtuigd zijn dat dit toch gastvrijheid is en niet het gevoel hebben dat zijn of haar waarden nu over boord gezet worden. Degene die geen vrienden meer wil ontvangen kan zich zelfs nog heel gastvrij voelen en degene die in uiterste nood toch een mondkapje opdoet kan het gevoel hebben dat hij of zij zich zelf verraad.

De kans is groot dat wanneer je niet langer je waarden leeft, je je niet lekker in je vel voelt zitten. Maak een keer een afspraak met me als je met jezelf in de knoop bent gekomen en de last te groot wordt. En de Vrije Energie wijze® heeft niet altijd een antwoord omdat mijn heelwijze niet past in een tegennatuurlijke leefwijze, die ik voor de coronacrisis en tijdens het ontwikkelen niet in deze mate kende. Zonder de regels had ieder mens een keuze.

Er is een nieuw initiatief met de naam, Keuze Vrij Bij Mij, waar ik erg blij mee ben en me bij aansluit. Dit kan de weg naar vrije keuze zijn voor iedereen en weer mogelijkheden geven om natuurlijk te gaan leven.

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin