Home » Blog » Corona » Sprookje

Sprookje

door | 9 feb, 2021 | Corona

Sprookje

Er werd eens een enorme Vloedgolf voorspelt. Niet eentje met water, maar met alleen maar ellende. Er was gezegd dat de aarde overspoelt zou worden met afval, als we niet snel iets zouden doen. Het baarde de grote mensen zorgen en de scholen maakten onderwijsprogramma’s om het tegen te houden. Kinderen werden weer blij want eindelijk begrepen de grote mensen ook dat de aarde zou breken als we haar niet zouden helpen. Want Kinderzielen voelen dit. Er kwamen acties en ook kinderen hielpen mee. Kinderen zochten plastic afval uit bermen of gingen samen zoeken op het strand en er kwamen zelfs plekken waar er hele mooie dingen werden gemaakt van oude kleding, oud plastic en al het andere wat ze vonden. De mensen kregen weer hoop en zagen weer een toekomst voor de kinderen.

En toen gebeurde er iets waardoor de mensen zo bang werden dat ze helemaal vergaten dat ze hard aan het werk waren om niet meer bang te hoeven zijn voor die gigantische Vloedgolf.
De mensen gingen maskertjes gebruiken voor zichzelf en voor hun kinderen, en hierdoor kwam er nog véééél meer afval. Overal aan de kant van de weg kwam je maskertjes tegen en niemand dacht meer aan het vele werk wat de kinderen gedaan hadden. De kinderen die zo hun best hadden gedaan raakten steeds verder verzuurd. Het sprookje vertelt niet of dit door de maskertjes kwam of doordat ze van binnen boos waren op die volwassenen die hen de maskertjes lieten dragen.

De berg met afval groeit
Er is iets verschrikkelijk scheef

gegroeid.

Een kind heeft alles gegeven
zodat wij verder kunnen leven.

En als een reus in een sprookje
wordt zijn droom kapot getrapt.

-Ellen

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

Nieuws uit de praktijk

Nu alles nog steeds niet Normaal is probeer ik weer normaal te werken met de paarden. Paarden voelen energie en op afstand werken met hun dat gaat...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin