Home » Blog » Corona » Visie op leven in crisistijd

Visie op leven in crisistijd

door | 12 jul, 2021 | Corona

Mijn visie op leven in deze omvangrijke crisis.

Ik heb geworsteld met hoe om te gaan met alles wat ik hoor, zie, voel… Het is zo gemakkelijk om in de angst en zorgen te komen over wat er komen gaat en ik weet dat dit een mens verzwakt.  Ik wilde te graag dat een ander mij begreep in mijn zienswijze over de maatregelen die ik zeer ongezond vind. Dat vind ik nog maar in plaats van strijden is de tijd voor mij aangebroken om me in te gaan zetten voor een nieuwe vorm van samenleven en in mijn eigen kring ieder te respecteren. Als ik me verbind en mezelf mag blijven komt er ruimte voor de verschillen. We kunnen allemaal onszelf zijn als we uit de discussies blijven. Gesprekken kunnen dan weer een laag dieper gaan zoals voor de coronatijd.

En ik heb nagedacht over het effect van discussies over onderwerpen waar ieder een mening of gevoel bij heeft die niet zomaar aan de kant gezet kan worden.
Als je heel erg hard werkt om jouw mening aan een ander die anders denkt op te dringen, vind je het blijkbaar de moeite waard om je energie aan iets wat negatief is te geven en is de relatie minder belangrijk.
Alles is energie en ook deze energie zend je uit en heeft effect. Als tegenovergestelde energieën met elkaar botsen moet er ergens een nieuwe reactie ontstaan. Dit kan een reactie in je hoofd zijn door de almaar malende gedachten die even heftig zijn als het verschil wat je ervoer of het kan ruzie of totale verwijdering zijn.

Remedie; ervaar weer dat alles met elkaar verbonden is en probeer juist nu het contact wat je ooit als kind had met de dieren en planten die zoveel wijsheid kennen te koesteren of te herstellen. En Geniet van de natuur en de kleine gebaren van mensen die groter kunnen lijken dan ooit  als je weer verbonden raakt met elkaar. Schep een goede sfeer ook al is het voor jezelf en nodig mensen uit in deze energie. Wees jezelf en geef de ander de vrijheid om ook zichzelf te zijn.

 

Op dit moment strijd ik niet meer maar geniet ik vooral van familie en anderen die dichtbij me staan in volledig accepteren dat we niet hetzelfde hoeven denken en dat dit ook niet kan.

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin