Disclaimer

Algemeen

Vrije Energie wijze®, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder nummer 01132654, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website:  www.vrijeenergiewijze.nl.

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor commercieel gebruik is de informatie op de website niet bedoeld.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Ellen Joling streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Ellen Joling aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel ik alles in het werk stel om misbruik te voorkomen, is Vrije Energie wijze® niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Ellen Joling (Vrije Energie wijze®) heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden te informeren over de bijdrage die de diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan het behoud van een goede gezondheid en/of het herstel daarvan. Daarnaast stelt zij deze geïnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de Vrije Energie wijze® in relatie tot gezondheid in de breedste zin van het woord.

Vrije Energie wijze® kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Vragen of klachten

Heb je vragen over de disclaimer?

Deze kun je e-mailen naar: jolingellen@gmail.com