Edelstenen en essentiële oliën

Met een goed advies

Wil je advies om je frequenties te verhogen?

Beknopte informatie

Edelstenen ondersteunen ons op het pad van persoonlijke groei, emotioneel welzijn en bewust leven. Edelstenen hebben een spirituele kwaliteit worden gebruikt om mensen te helpen op emotioneel en spiritueel niveau. Als emoties geheeld worden, kan er verandering plaatsvinden en ook lichamelijk ga je je beter voelen.

De energie van edelstenen is zo krachtig omdat een edelsteen een grote mate van verdichting kent. De mens bestaat uit verschillende soorten van verdichtingen van deze energie. Er is leven dankzij de onzichtbare en subtiele energieën. Edelstenen kunnen helpen om de lichaamstrilling te verhogen, en als je weet welke edelstenen passen bij jouw energie, en hoe je omgaat met edelstenen, heb je er veel aan.

Laat je adviseren voor het uitzoeken van edelstenen.

Het advies en de edelstenen en mineralen worden per post naar je toegezonden.

De edelstenen en mineralen zijn van een goede kwaliteit.

Stuur je een bericht met je klachten? Soms zal ik je nog aanvullende vragen stellen. Het advies kost €20.

Behalve van gepolijste en ruwe edelstenen (om bij je te dragen of om in een ruimte te leggen) kun je ook baat hebben bij een edelsteenarmband of edelsteenhanger die op de huid gedragen wordt.

Edelstenen en kinderen
Edelstenen en kinderen zijn een prachtige combinatie. Kinderen zijn puur en kunnen nog zonder barrières voelen. Bergkristal geode heeft bijvoorbeeld een krachtig genezende werking en in deze tijd, waarin voor kinderen veel onduidelijk is, biedt de bergkristal geode ondersteuning.

Ik maak individuele adviezen over de edelstenen, die helend zijn voor je kind.

Hoe voel je je, wat is jouw behoefte en neem je jezelf serieus? Waar heb jij last van, wat kun je er zelf aan doen? Ik help je  graag bij het zoeken naar de beste oplossing voor jou klacht.

Essentiële oliën staan erom bekend dat ze beschikken over krachtige therapeutische eigenschappen. Veel planten bevatten zeer geconcentreerde bestanddelen, wat de plant zeer krachtig maakt. Uit de bloemen, bladeren, zaden, wortels of schors worden de essentiële oliën geëxtraheerd. Deze bestanddelen staan bekend als essentiële of etherische oliën.
Ik maak ook  zelf producten op basis van jouw persoonlijke unieke situatie. 

Essentiële olie draagt bij aan het verbeteren van de luchtkwaliteit omdat deze oliën de omgeving kunnen zuiveren van onder meer schadelijke stoffen en pathogenen.

Laat je adviseren bij het uitzoeken van natuurzuivere essentiële oliën.

Ik geef geen algemene adviezen, maar alleen individueel advies na een telefonisch gesprek.

Edelstenen kunnen bijvoorbeeld meehelpen om je uit je gedachtewereld te halen.  Negatieve gedachten en zorgen kosten veel energie en blokkeren de creativiteit. Wanneer je in de flow bent en doet wat je voldoening geeft, kun je veel meer aan.
Net als edelstenen, leeft essentiële olie en bezit het kracht en energie. Ik heb veel ervaring met het werken met oliën en leerde in Egypte over de helende werking van Egyptische olie.

De oliën zijn allemaal van een goede kwaliteit en ik gebruik de volgende merken; Pranarom, Berivita en Young Living.

Het advies kost € 20 exclusief de kosten van de essentiële olie en maximaal zal ik drie oliën adviseren. Ook maak ik zelf olie van goede kwaliteit.

Wil je graag je trilling omhoog brengen met het beste uit de natuur? Ik verkoop alleen edelstenen en olie van een goede kwaliteit. Edelstenen en essentiële oliën geven veel kracht en energie en zijn een boost voor je gezondheid. Je krijgt je advies toegestuurd en hierin lees je hoe je de edelstenen neerlegt of gebruikt en hoe je de essentiële olie gebruikt.

Voor een telefonisch consult met adviesaanvraag moet je onderstaand formulier invullen.

Bedrijfsgegevens:

 Vrije Energie wijze®
 Bruilweering 130
 9766 TG Eelderwolde
jolingellen@gmail.com
 www.vrijeenergiewijze.nl
KvK-nummer:01132654