Egyptische healing

voor vrouwen

Egyptische healing voor vrouwen

Uit Egypte haalde ik  verschillende healingtools die resoneren op het Khemitische (oud Egyptische) veld. De scheppingsfrequenties van de natuurparfums en de  symbolieken waar ik gebruik van maak, kun je weer in je eigen bewustzijn wekken. Het gaat erom, de vrouwelijke kwaliteiten waar zij symbool voor staan, weer te verinnerlijken.
De auratouch energetisch behandeling en chakrahealing geeft balans waar onbalans is ontstaan.

Egyptische healingen

Ik maak gebruik van:
Aura touch 
Lichaamstouch
Parfums uit Egypte
Symbolen uit Egypte

Genezing paarden

In Egypte werkte ik met paarden en de Vrije Energie wijze, gaf genezing aan een kleine kudde paarden

Oude kennis

In 2019 was ik in Luxor, waar één van de betere bibliotheken van Egypte is gehuisvest. Gesprekken met Egyptenaren die ook healing gaven en veelvuldig in de bibliotheek zijn, hebben mijn kennis over healing verrijkt en verdiept

Heb je veel op je wilskracht gedaan? Als je ontspant kan er angst ontstaan. Dat is een manier van de natuur om spanning te ontladen.

Wat zeggen deskundigen in natuurgeneeswijzen waar ik in Egypte mee gesproken heb? Er wordt door jullie veel te veel groene thee gedronken. Teveel hiervan jaagt op. Een opgejaagd gevoel maakt moe. Een burn-out linkten ze zelfs aan het drinken van veel groene thee.

Ben je vrouw en wil je een aromatouch Egyptische massage ?

De kosten zijn €75 voor 5 kwartier

Egyptische helingmethodes zijn oorspronkelijk. Egyptenaren hebben er nooit iets aan veranderd. Dit maakt dat het Egyptische systeem volledig zijn werk kan doen zoals het bedoeld was.

Alle klachte die onstaan zijn door een onnatuurlijke manier van leven zijn weer te herstellen.
Heb je veel op wilskracht gedaan?
In Egypte heb ik geleerd dat voor alles een tijd is, en zorgen in tijden van nood, een belangrijke waarde is. De wil om te leven en niet de wil om steeds luxer te leven. Onderstaande woorden van mensen die ik ontmoet heb, geven weer hoe ik het land ging zien na twee maanden in de dorpen van West-Luxor te zijn geweest.
‘Ben niet bang voor wat er mis kan gaan. Houd je daar pas mee bezig als het mis gaat. En uit alles wat fout gaat en erg is, kan ook iets goeds ontstaan’.
‘Als je geeft met je rechterhand, neem dan niet met je linker’. Betekenis: als je iets geeft, houd het dan voor jezelf en doe het niet omdat anderen dan horen hoe goed je bent.
‘Neem aan wat je krijgt, maar loop niet achter dingen aan’.

Weer thuis realiseer ik me dat ik nooit één keer een Egyptenaar hoorde klagen. En dan komt het besef, klagen doe je niet bij echte ellende.