Een heuglijke dag

door | 11 dec, 2020 | Moederloos maar niet moedeloos, een ommekeer

Vandaag is voor mij een heuglijke dag. Mijn dichtbundel Moederloos maar niet moedeloos, een ommekeer is uitgekomen en dat vier ik op een manier die op mijn lijf is geschreven. Niet één dag, maar vier dagen en soms samen, maar ook weer veel alleen.
En gelukkig, ik hoef niet een feestje te organiseren, een boekpresentatie geven en ook niet iets online doen. Ik ga, nu met flyers en visitekaartjes die ik kreeg van Boekscout, net als in mei, weer op pad en laat me net als toen weer verrassen en ik begin op de markt. De markt is een plek waar ik me de laatste tijd erg thuis voel omdat hier een vrije sfeer is en je nog onbelemmerd kunt ademen. En het is buiten, wat ook fijn is. Wie weet ontstaan er leuke gesprekken en willen mensen wel een kaartje van me met de brief die ik door de rare omstandigheden erbij doe. Natuurlijk ga ik ook naar de plekken waar ik over schreef en soms zal ik de stoute schoenen aantrekken en aanbellen.
Vier dagen ga ik op reis en als er een kerkje open is dan ga ik naar binnen en als er een mooie ontmoeting is dan is daar alle tijd voor. Als er een dienst is en ik mag naar binnen dan doe ik dat. Net als toen houd ik me bezig met onze vrijheid en nu weer op een andere manier. Tussendoor zie ik dierbaren en zo maken we er een feestje van.
Ik voel me erg gesteund door de uitgever Boekscout. Ze hebben me veel verteld over het proces van het uitgeven van een boek. Als je een boek uitgeeft bij Boekscout, kun je gratis boekpromotie, de praktijk krijgen van Ed van Heijzen en Lars Meiners.
Een klein stukje uit het boek, voor de mensen die net als ik PR doen ongemakkelijk vinden.
‘Doe uzelf geen geweld aan. U heeft uw boek geschreven omdat u er plezier in had.’
‘Bent u onzeker, zoek dan een mogelijkheid waarbij u gewoon onzeker kunt blijven.’ ‘Als u het maar leuk vindt.’

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin