Home » Blog » Moederloos maar niet moedeloos, een ommekeer » Vrijheid vind je in jezelf

Vrijheid vind je in jezelf

door | 24 aug, 2020 | Moederloos maar niet moedeloos, een ommekeer

Vrijheid vind je in jezelf

Gesloten kerken
een gemis
maar weet ook
Vrijheid vind je in jezelf.

Niet op vakantie
weet
Vrijheid vind je in jezelf.

Coronatijd
weet ook
Vrijheid is overal
als je maar weet
dat Vrijheid in jezelf is.

Dit gedicht komt uit moederloos maar niet moedeloos, een ommekeer, welke waarschijnlijk in november te koop is in de boekhandel.

Het is nu eind augustus 2020 en ik had dit gedicht gekozen om alvast te delen. Ik sta nog steeds achter het gedicht maar het is nu nodig er een kanttekening bij te zetten. Gedichten komen vanuit mijn ziel en op een ander moment zouden er weer andere gedichten verschijnen. Omdat dit een uitzonderlijke tijd is met een ongewisse afloop kunnen ook gevoelens en gedachten over wat er gebeurt veranderen. Nooit was ik bang om ziek te worden en altijd was het lastig te zien in welke angstige wereld we nu plots leven. Vrijheid in mezelf kan ik ondanks alles wat er is steeds weer vinden ook al zit mijn hoofd soms vol met zorgen over de toekomst .En de vrijheid vind ik omdat ik geen kinderen heb waar ik me zorgen over maak. De vrijheid vind ik omdat ik niet met het openbaar vervoer hoef te reizen met een mondkapje op. De vrijheid vind ik nu omdat mijn tante die in een verpleeghuis was tijdens de lockdown in augustus is overleden. En het is toch wat dat dit bevrijdend is omdat de angst voor weer nieuwe maatregelen groter is dan haar dood. En toch lukte het ook, toen ik niet op bezoek kon, te voelen dat als ze zou overlijden tijdens de lockdown, het contact op spiritueel niveau uitstijgt boven het aardse contact. Dat is geen overleven maar een Weten dat dit waar is. Hopelijk biedt dit troost als je in situaties bent die niet te verdragen zijn.

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

Een heuglijke dag

Vandaag is voor mij een heuglijke dag. Mijn dichtbundel Moederloos maar niet moedeloos, een ommekeer is uitgekomen en dat vier ik op een manier die...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin