Home » Blog » Geen categorie » Stress rondom corona verminderen

Stress rondom corona verminderen

door | 6 apr, 2020 | Geen categorie, Stress en hulpverlening

Vanuit de biologische natuurwetten gezien, maakt angst zieker. Nu is er heel veel gaande rondom het coronavirus. Maak je niet gek. Het is vaak al lastig genoeg om te gaan met alle nieuwe maatregelen en beperkingen in onze levens. De één vindt de rust erg fijn en beseft zich dat ze dit gemist hebben, de ander heeft het nu te druk. Maar ieder mens merkt hier iets van.
Hoe het ook is, probeer de angst voor een virus het niet over te laten nemen van je. Over de ernst gaat dit niet, want er zijn mensen heel erg ziek, maar angst als je gezond bent, haalt het immuunsysteem onderuit. Met dit in het achterhoofd is deze blog geschreven.
Ik heb zelf in 2017 een stuk geschreven over de natuurwetten wat gepubliceerd is in het tijdschrift Spiegelbeeld Spiegelbeeld biologische wetten

In het boek ‘Zielsoorzaken van ziekte’ van Björn Eybl, wat als pdf overal te downloaden is vindt je alle informatie over de biologische natuurwetten.
Boek-Zielsoorzaken-van-ziekte (2)

Wat kun je Nu doen voor jezelf?

– Deel je gevoelens waar je nu mee rondloopt met anderen. Delen is helen.
– Relativeren (ook weer niet over een ziek iemand) wat er in Nederland gaande is, kan nodig zijn om je te beschermen.
– De mensen uit oorlogsgebieden zoals degenen die uit Syrië naar Nederland vluchtten, moesten vaak een keuze maken om de hele familie vaarwel te zeggen.
– Het helpt nu met mededogen naar anderen te kijken. En er zijn heel veel gevluchte mensen in Nederland. Compassie voor jezelf en de ander heelt.
– Nieuws wat je hoort of ziet op radio en televisie kun je niet filteren. Je hoort wat er gezegd wordt en alles komt binnen. Ik hoor of kijk nu even geen nieuws en lees liever iets omdat ik dan zelf kan kan selecteren wat nog hanteerbaar is. En ook al lijkt het dat het oké is, soms krijg je er later toch hinder van.
– Tenslotte, weet dat niemand alleen staat en dat ook financiele problemen velen treft. Vanuit de lichtwereld hoor ik dat we al meer op elkaar gericht zijn en het opent deuren om elkaar hierna ook te helpen.

Sterkte en veel moed gewenst.

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

Angstige gedachten

Lichaamscellen hebben een geheugen. Herinneringen slaan zich op in een lichaam en één hiervan kan angst zijn. Ik heb een korte meditatie gemaakt die...

Lees meer

Biorelease

Biorelease Biorelease is een massage- en zelfhulp methode binnen de biodynamische therapie. In tijden van stress kan het een geweldige manier zijn...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin