Home » Blog » Geen categorie » Financiële stress

Financiële stress

door | 16 jun, 2020 | Geen categorie, Stress en hulpverlening

Stress is de grootste oorzaak van biologische programma’s en financiële stress staat in het rijtje “oorzaken van stress” op nummer 1. Een gebrek aan middelen kan grote zorgen geven. Hier niet in je eentje mee rondlopen is belangrijk, want dat kan volgens de biologie je helpen om er niet ziek van te worden. Hulp aanvaarden kan ook helpen. Alleen staan maakt dat je gevoelig bent voor klachten.

Als je werkt en het inkomen gebruikt om te leven is er niet zoveel aan de hand maar als de gewoonte om veel meer te gebruiken dan nodig is er ingeslopen is, is het leven nu voor steeds meer mensen moeilijk. Want het is bijna niet te doen om als je geen geld hebt dit patroon in stand te houden. Toch zegt men dat geld niet gelukkig maakt en dat is ook zo. Over-consumeren maakt ongelukkig omdat meer uitgeven dan nodig is nooit vervult.

Als het lastig is probeer dan vooral te beseffen dat wanneerspullen vervullend zijn, je een tekort in jezelf opvult met dure spullen. Voel weer liefde voor jezelf want wat opgevuld moet worden, kan ook opgevuld worden met liefde.

De blog van vandaag zou over eigenwaarde gaan. Deze heb ik gepland voor morgen.

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin