Home » Blog » Geen categorie » Pijnen en eigenwaarde

Pijnen en eigenwaarde

door | 17 jun, 2020 | Geen categorie, Heel maken

Ik help altijd mensen verder met in mijn achterhoofd de biologische natuurwetten. Ziekte zie ik niet als iets van willekeur en zeker niet als iets onbegrijpelijks wat ons lichaam kapot wil maken. Dan zou het zomaar toe kunnen slaan en zijn we machteloos. Ziekte zie ik, met de Biologika, als een zinvol proces.
De natuur zou nooit iets tegen ons doen en is altijd voor ons. Toen ik dit besefte gaf dit gemoedsrust, en toen ik het snapte kon het niet anders dan waar zijn. Elk ziekteproces is logisch te verklaren. Je kunt het, als je de vijf natuurwetten kent, met wat meer achtergronden over deze natuurwetten bij jezelf checken. Het is mij nog niet gebeurt dat ik niet begrijp wat er aan de hand is als ik klachten heb. En de inzichten gaven me zoveel rust bij heel ernstige pijn, dat ik de pijn kon dragen en het zelfs kon zien als een sprong maken in mijn geestelijke groei.

De biologische wetten kijken naar de conflictschok die vooraf ging aan een ziekte. Deze moet voldoen aan 5 voorwaarden als ziekte het gevolg is en dit kan van een kleine verkoudheid tot kanker gaan. Maar zomaar ontstaat dit niet en dat is goed nieuws.
In deze blog schrijf ik alleen over eigenwaarde omdat ik vlak voor de crisis een ernstig eigenwaarde conflict heb gehad met ernstige pijn als gevolg. Het had anders kunnen gaan als ik vertrouwen had gehouden op de goede afloop maar dit raakte ik kwijt en er ontstond angst voor mijn voortbestaan. Gisteren schreef ik een blog over financiële stress om hier wat inzicht in te geven. Nu probeer ik in het kort uit te leggen hoe ik in een conflict situatie kwam terwijl ik terugkijkend, hier niet in had hoeven komen. Want ik werd gesteund en kon alle hulp krijgen die nodig was en kreeg die ook. Het conflict is sinds januari voorbij en terugkijkend besef ik me dat ik dezelfde steun had gekregen wanneer ik niet een groot eigenwaarde conflict over geen geld hebben had gekregen. Omdat dit wel gebeurde en er ook een bestaansconflict was (kan ik nog blijven wonen?) kreeg ik toen de conflictsituatie was opgelost pijn tussen de ribben. Het begon als een hele vervelende pijn en werd helse pijn wat een weekend duurde. Hierna werd het minder heftig en langzaam verdween de pijn. Het eigenwaardeconflict had ik doorlopen exact zoals de biologische wetten vertellen.

Nu we in een crisis zitten waar geldcrisis onderdeel van is kijk ik terug en ben dankbaar voor alle hulp die ik kreeg. Ik voel dat ik meer power heb dan voor dit eigenwaardeconflict. Hulp aanvaarden kon ik niet en dit heb ik er ook van geleerd.

Als jij pijn aan onder andere spieren of pezen hebt, kun je eens kijken wat er aan de pijn vooraf ging. Het kan zijn dat je zelf herkent dat je een eigenwaarde probleem hebt gehad. Maar misschien kun je het ook niet helder krijgen en ik kan je hierbij helpen. Sinds kort geef ik sessies per mail bij pijn aan het bewegingsapparaat. We kijken samen naar jouw pijn en jouw verhaal. De inzichten met heel goed voelen van het conflict gaan je helpen om te helen.

Op de pagina  healing lees je over de kosten hiervan en andere mogelijkheden die ik heb voor heling.

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin