Home » Blog » Healing op afstand » Chronische vermoeidheidsklachten

Chronische vermoeidheidsklachten

door | 14 apr, 2020 | Healing op afstand

Chronische vermoeidheid
Voor Esoterische genezing moet ik je energieveld voelen. Ik voel jouw aura en je voorhoofdscentrum. Zo ontdek ik welk centrum in je lichaam de genezing het eerst nodig heeft. De energetische behandeling wordt op mijn diagnose van jouw aura en voorhoofdscentrum afgestemd. Daardoor is elke behandeling anders en is het nooit op de klachten gericht. De klachten kunnen overgaan als jij behandeld wordt en hierdoor is de Vrije Energie healing vergelijkbaar met veel andere natuurgeneeswijzen. De principes zijn holistisch.

Natuurwetten gaan ervan uit dat je nooit zomaar een klacht of ziekte krijgt.
Je wordt moe als je niet in je stroom bent. Wanneer je in je stroom bent, gaan de dingen die je doet moeiteloos. Er is dan geen besef van tijd meer.
Als je in deze tijd met corona meer tijd hebt om het rustiger aan te doen, is het een goede tijd om vermoeidheidsklachten met de Vrije Energie wijze te behandelen.
Bereidheid om alles te doen wat nodig is, (natuurlijke adviezen) is een voorwaarde om te kunnen helen. De telefoongesprekken en de healingen op afstand, kunnen Het verschil in je leven gaan maken.

Ook goede voedende voeding is een noodzaak om te herstellen van vermoeidheidsklachten want de cellen moeten goed gevoed worden. Als er de mogelijkheid is, om hier rekening mee te houden dan ben je welkom voor deze behandeling.

Voeding heeft een levenskracht en dit wordt Bovis genoemd. Ongezonde voeding heeft geen levenskracht maar krijgt wel een Boviswaarde.
Vrije Energie wijze adviseert voeding boven de 8500 Bovis.

IN DE MAAND APRIL GEEF IK €100 KORTING OP HET GEHELE TRAJECT. De kosten zijn nu €300 in plaats van €400.

Neem vrijblijvend contact op via de contactlink op de website.

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin