Helende gedichten

Moederloos maar niet moedeloos, een ommekeer

 

 

 

 

 

 

 

Inmiddels ben ik ervan overtuigd dat de dichtbundel die ik schreef een helende bundel is in de coronatijd.

“Omdat het om wetmatigheden gaat hoef je er niet in te geloven. Het werkt bij iedereen op dezelfde manier, net zoals zwaartekracht, ook zonder dat jij het weet”.

Ik raad je aan om ook als je niet ziek bent de biologische wetten te leren. Dit kan bijvoorbeeld bij Biologika Nederland. Als je weet wat er in je geest gebeurt als je bijvoorbeeld een diagnose krijgt, zul je veel minder bang zijn en minder klachten krijgen na de diagnose. De Kennis geeft rust in je gevoelswereld.

Afhankelijk van degene die bij me aanklopt kiezen we samen de vorm van werken. Basis van de Vrije Energie wijze® is de Biologika. Hulp vanuit de 5 natuurwetten is erg verhelderend. Je kunt bij mij een sessie aanvragen bij:

Inzicht krijg je door het kennen van Biologika. Biologische kennis geeft heel veel rust en vertrouwen.

Adviezen om je trillingen te verhogen en healing op afstand helpen je samen met de kennis van je lichaam om weer te helen.
Biologika + Vrjie Energie wijze® werkt krachtig.

In 2017 verscheen in het tijdschrift Spiegelbeeld een artikel van mij over de Nieuwe Medicina. Lees hier het artikel.

Spiegelbeeld biologische wetten

Biologika

Ik ben je gids bij het verkennen van je zieleroerselen en help je bij het geestelijk herstel. Het lichaam volgt vaak omdat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Eén of meer sessies met paarden is een mogelijk vervolg op een Biologika consult.

“Deze natuurwetten zijn vanuit Moeder Natuur ontstaan en niet door de mens bedacht. Ze gelden voor iedereen die op Aarde leeft, mens, dier en plant. Dus ook voor jou”.

Biologika

 

Vrije Energie wijze®
Hart voor jou!

Download hier het boek zielsoorzaken van ziekte van Björn Eybl

Boek-Zielsoorzaken-van-ziekte (2)

Iedere ziekte (Zinvol Biologisch Speciaalprogramma), los van vergiftiging of ongeluk, ontstaat ten gevolge van een conflictschok (trauma) en is vanuit biologisch perspectief een zinvol proces, bedoeld om ons te helpen overleven in de gegeven biologische situatie. Het eerste deel van dit boek geeft een algemeen overzicht van Hamer’s vjif biologische natuurwetten. In het tweede deel worden de meest voorkomende ziektebeelden beschreven en verklaard.

 

Wat is biologika

Biologika, De Nieuwe Medicina, is een nieuw leervak. Het is natuurwetenschappelijke informatie over HOE en WAAROM ziektes ontstaan. Als psychologe combineer ik twee wetenschappen, psychologie en Biologika. Samen vormen ze een krachtige manier tot verandering. Enikö Papp is in Nederland een Biologika deskundige. Op de Biologika Nederland website is heel veel informatie te vinden over deze wetenschap. Haar consulten bestrijken de gehele Biologika.

Grondleggers

De oprichter van de Biologika is de Hongaar Roberto Barnai. Hij begreep waarom en met welke doelen, zijn organen veranderden toen hij kanker had gekregen. In plaats van ertegen vechten, zag hij de zinvolheid ervan. Dit heeft hem geholpen bij het volledige herstel en nu is hij in Hongarije, de specialist op het gebied van de Biologika

Ryke Hamer is de grondlegger van de German New Medicin. Hij kreeg kanker nadat zijn zoon Dirk door een noodlottig ongeval om het leven kwam. Zijn hele leven heeft dr. Hamer gewerkt aan het ontwikkelenen van de biologische natuurwetten. Later is de Biologika hieruit ontstaan.

Vrije Energie wijze®

Met de kennis van de Biologika en het kennen van de vijf biologische natuurwetten, kon ik jaren geleden genezen van een drie jaar durende chronische vermoeidheid. Het vertrouwen wat de natuurwetten gaven samen met een frequentietherapie (bioresonantie) leidden tot volledig herstel. Ik ben blijvend hersteld en ik heb me ingezet om een heelwijze te ontwikkelen met mijn kennis en achtergrond als psychologe en lichaamsgericht therapeut. Nu help ik mensen onder andere met hulp van Biologika en de nieuwe Vrije Energie wijze®.