Home » Blog » Muziek » Heling met muziek

Heling met muziek

door | 8 apr, 2020 | Muziek

Uitleg over Klanken en Energie
Een mens bestaat voor een groot deel uit water en water kan klanken verspreiden in je lichaam. Als je een klankschaal op je rug zet, dan gaat deze trillen als je erop slaat, en de trilling wordt overgenomen door je lichaam. Wat er dan gebeurt, is dat er plekken bereikt worden, die anders (deels) door een blokkade van je energie, niet bereikbaar waren. De energie gaat dus stromen naar alle plaatsen in je lichaam en hierdoor kan je weer meer in balans komen.
Om in balans te geraken, hoeft er niet altijd iets op je lichaam gezet te worden, want geluid komt ook via horen, op allerlei plekken in je lijf terecht. Je kent vast bepaalde muziek, die je rustig maakt of waar je juist vrolijk van wordt. Klanken doen iets met je energie en daarom zijn bepaalde klanken ook in staat om klachten te genezen.
In mijn behandelingen maak ik gebruik van klank met de bedoeling het energiesysteem van jou weer in te herstellen. Ik stem me af op jou en voel wat bij jou past. Ook zal tijdens een behandeling er vaak muziek te horen zijn, die ook weer past bij jou. En mogelijk laat ik je thuis ook nog naar muziek die voor jouw herstel helpend is, luisteren.
Muziek is een onderdeel van de sessies en deel van de behandelwijze.
Nu het niet mogelijk is om live met klanken te werken, door de coronatijd, geef ik hier geregeld tips over muziek die je zelf kunt beluisteren.

VRIJE ENERGIE WIJZE®
Alles voor de Vrije Energie wjize, heb ik door ervaring, studie en intuitief voelen verkregen. Over behandeling van ziekte en over gezonde voeding zijn er vele meningen. Het is mijn visie die ik in de blogs met jullie wil delen en waar ik goede resultaten mee behaal.

FREQUENTIES
Wanneer ik met frequenties werk, doe ik dit met hulp van klanken, kleuren, healing of voeding. Deze resoneren met delen van je lichaam of je aura en kunnen disbalans herstellen. Het is een therapie die veel ziektes kan beinvloeden op een positieve wijze.
Muziek die passend is, is in staat om de spieren te ontspannen.

KLANKEN
Het meest bekend is, dat klanken helend zijn. De trillingen van de muziek resoneren met het lichaam. Het kan ook het energieveld beinvloeden en hierna kan het lichaam langzaam helen. Als je het lichaam behandelt met helende klanken, dan gaat een behandeling sneller en dat is vooral bij ernstige klachten beter en fijner voor de persoon.
Frequenties hebben een maand nodig om zijn volledige werk te doen, dus in deze tijd kan er langzaam nog verbetering optreden. Dan kan als het nodig is, in een volgende behandeling een volgende zet gegeven worden tot het klaar is.

 

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

Hulpbronnen

Op zoek naar mooie teksten die helpen kunnen in deze moeilijke tijd kwam ik uit bij de prachtige muziek van Stef Bos. Zijn liedjes betoveren, raken...

Lees meer

Muziek en heling

Informatie die ik graag met je deel! Helende muziek en heup-pijn. Dat muziek helend kan zijn, is al lang bekend. Ik werd weer veel energieker toen...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin