Home » Blog » Muziek » Muziek en heling

Muziek en heling

door | 14 apr, 2020 | Muziek

Informatie die ik graag met je deel!

Helende muziek en heup-pijn.

Dat muziek helend kan zijn, is al lang bekend. Ik werd weer veel energieker toen ik een tijdje moe was en de juiste muziek frequenties beluisterde.

Heuppijn veroorzaakt door aandoeningen van het heupgewricht en/of de omliggende weefsels reageert goed op de juiste muziekfrequenties. Heuppijn met een andere oorzaak reageert er niet op.

Wanneer je bij bepaalde klachten de goede nummers draait, op een volume die binnenkomt of je beluistert het met een koptelefoon, dan kunnen klachten overgaan.
WANNEER JE DE MUZIEK VAAK BELUISTERD ALS JE ZIEK BENT, KUN JE ZELF ZIEN OF EN HOE HET HELPT. HET IS HET PROBEREN WAARD, OMDAT HET BIJNA NIET EENVOUDIGER KAN.

De heupen
Heupklachten die al jaren bestaan, kunnen verbeteren of verdwijnen met muziek. Het betreft de pijn die wordt veroorzaakt door aandoeningen van het heupgewricht en/of de omliggende weefsels. Heuppijn met een andere oorzaak reageert hier niet op.

Het nummer; Beyond Grand Canyon van Nicholas Gunn is de geschikte muziek! Je beluistert het het liefste met een koptelefoontje op. Je draait dit 63 keer binnen 18 dagen en dan zul je het de meeste dagen minstens 4 keer achter elkaar moeten beluisteren en omdat het nummer maar 3 en halve minuut duurt ben je niet veel tijd nodig op een dag. Je kunt het niet meer als 2 dagen achter elkaar vergeten omdat het lichaam aan de muziek went en het dan weer afwent. Veel mensen hebben pijn in hun heupen en kunnen op deze simpele manier geholpen zijn.

Als het werkt wil het niet zeggen dat het nooit meer terug kan komen. Veel pijnklachten hebben te maken met eigenwaarde en je kunt wanneer je weer een eigenwaarde-conflict ervaart de klachten terugkrijgen. Je kunt in therapie hier iets mee doen of je draait de muziek opnieuw.

Als je vragen hebt over muziek voor klachten mag je me altijd mailen.

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

Hulpbronnen

Op zoek naar mooie teksten die helpen kunnen in deze moeilijke tijd kwam ik uit bij de prachtige muziek van Stef Bos. Zijn liedjes betoveren, raken...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin