Home » Blog » Inzicht » Biologika 2

Biologika 2

door | 29 apr, 2020 | Inzicht

Biologika is een nieuwe wetenschap. Biologika is geen geneeskunst en geen geneeswijze. Het houdt zich uitsluitend bezig met de emotionele- en gevoelsoorzaken van ziekte en het verloop van ziekteprocessen. Biologika leert ons hoe ziektes ontstaan en hoe het verloop van een ziekteproces gaat.

Bio (van het Griekse (βίος) betekent: het leven betreffend. Logika (van het Griekse λόγος) betekent: het gevolg van iets, een intelligente en verstandige conclusie.
Deze materie vraagt om een portie gezond verstand en een open houding.

Ziekte verloopt volgens een bepaald speciaal programma en kan niet anders verlopen dan de natuur ingegeven heeft.
De natuur is gericht op overleving en niet op aanvallen en vernietigen. Als je ziek bent maakt je lichaam zinvolle veranderingen door die je door het conflict (DHS) heen helpen. Een lichaam Weet en heeft een zelfherstellend vermogen meegekregen om je te beschermen. Schimmels, bacteriën en virussen zijn bij ons aanwezig en volgens de Biologika doen zij hun werk in de genezingsfase. Mensen zijn geconditioneerd door angst voor ziekte en doodgaan en kunnen vaak moeilijk geloven dat lichaamsprocessen zo eenvoudig zijn.

Bij een onverwachte, dramatische, aanstootgevende emotionele shock, ook wel DHS genoemd, gaat het lichaam alles doen om te overleven. Celafbraak of celopbouw maken deel uit van deze speciaal programma’s. Als je persoonlijke vragen hierover hebt, mag je me mailen.

Onze hersenen sturen ons lichaam aan. Dat wat in het lichaam gebeurt, gebeurt ook in het brein. Tijdens de conflict-actieve fase (DHS) is er sprake van dwanggedachten (het houdt je volledig in de greep), koude ledematen en vaak is er slapeloosheid en weinig eetlust. Dit gaat vaak weer over maar op het moment van de DHS is er iets veranderd in de hersenen, een orgaan en de psyche. Dit is een natuurwet en geldt voor al wat leeft. Op dat moment moet je omgaan met de stress of schok, en als je tot rust komt en aan verwerken toekomt kunnen er klachten ontstaan. Het lichaam wordt gerepareerd door bijvoorbeeld vermeerdering van weefsels die slonken door een DHS.

Sporen
Maar wat als er geen DHS (conflictshock) te vinden is? Dan blijkt dat er sprake is van een spoor die ons alsnog ziek kan maken. Wat zijn sporen en hoe werken ze? In het filmpje wordt dit duidelijk uitgelegd.
Omdat ik geen voorbeelden van klanten geef, is dit een door mij zelf verzonnen voorbeeld van een spoor.

Iemand is jaren geleden geopereerd en hierna heeft diegene nooit geen last meer van het litteken gehad. Een operatie is altijd een schok voor het lichaam dus er is een DHS geweest. Na jaren ontstaan er (ineens) klachten van het littekenweefsel. Het is dan goed om ook eens te kijken naar je omstandigheden. Er kan nu iets zijn wat herinnert aan deze schok. Een spoor of oude groef wordt weer geraakt en je krijgt klachten.
Voor sommige mensen is het al genoeg als ze weten wat er gebeurt in hun lichaam en de klachten kunnen vanzelf oplossen. Soms is wat hulp hierbij nodig. Een bewustzijnssessie kan een hulp zijn om te achterhalen of er sporen zijn en hierin wordt elke klacht apart vanuit de Biologika benaderd. Healing op afstand met adviezen is een deel hiervan.
Ik mag geen diagnoses stellen en soms is overleg of controle door een arts noodzakelijk.

Op het moment van de DHS slaat het onderbewustzijn alles wat het waarnam op en vaak zijn we hier ons niet van bewust. Dit kunnen onprettige maar ook prettige dingen zijn die later een trigger worden. In de huidige tijd, kan er iets geraakt worden wat een spoor is. Het is 29 april 2020 en we leven anders. Alleen al anderhalve meter afstand van anderen houden, is een grote verandering die niet natuurlijk is.

Morgen volgt deel 3 over de Biologika in de coronatijd.

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

Wat is geluk?

Wat is geluk? Duizenden jaren heeft de mens over de vraag: ‘Wat is geluk’ nagedacht. Hij heeft er duizenden antwoorden op gevonden. Wonderlijk...

Lees meer

Meditaties en meer, wereldwijd

Het is nu mogelijk om online meditaties of meer te doen, die ergens in de wereld georganiseerd worden. We komen niet bij elkaar maar hoeven nu ook niet te reizen om iets anders te doen. Wie weet brengt het ons verder, gaat het dieper dan we kennen.

Lees meer

Colibris

Op een dag zo gaat de legende, was er een enorme brand in het bos. Doodsbang en aan de grond genageld sloegen alle dieren machteloos de ramp gade....

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin