Home » Blog » Missie » Biologika 1

Biologika 1

door | 28 apr, 2020 | Missie

Eén van mijn achtergronden is Biologika. Biologika beschrijft hoe ons lichaam op een heel natuurlijke manier reageert bij stress en spanning. Of er hierna ziekte ontstaat hangt af van 5 factoren, de 5 biologische natuurwetten. Deze zijn uitvoerig beschreven door dr. Hamer.
De vijf Biologische natuurwetten zijn de kennis over het verband tussen psyche, brein en organen.
Ziekte wordt logischer als je de natuurwetten begrijpt en je ervaart veel minder paniek en stress als je vertrouwt op moeder natuur. Mijn eigen ervaring is dat ik genas van ernstige klachten doordat ik wist dat dit een zinvol proces was en hierdoor kon ontspannen in deze klachten, de ziekte.
De natuur is gericht op overleven en je lichaam zal alles doen om je te laten overleven.

Ik werk vanuit de biologische natuurwetten en Biologika is geen therapie maar inzicht krijgen in hoe de natuur werkt bij mensen, dieren en planten.
Ook ik geef geen therapie, maar inzicht in de emotionele achtergronden en hier komen we samen door naar jouw bestemming te gaan. Een gevolg kan zijn dat je herstelt van (chronische) klachten. Ik geloof dat het onze natuurlijke aard is om te doen waarvoor we hier op aarde gekomen zijn. Doen wat je graag doet, anderen helpen, en doen waar je goed in bent zijn heling voor je lichaam.

Ik heb een 12-daagse opleiding en een 1-daagse training gevolgd in de biologie van het lichaam. Eniko Papp gaf de 1-daagse Biologica training en in het filmpje legt zij uit wat Biologika is. Zie haar Youtube filmpje
Morgen vind je hier het vervolg over de 5 biologische natuurwetten in een blogartikel.

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

Paulo Coëlho

Coëlho Paulo Coëlho is schrijver en dichter en komt uit Brazilië. Hij heeft me de afgelopen jaren telkens weer geïnspireerd en ik heb bijna al zijn...

Lees meer

De rivier van de ziel

Het leven dat het diepst buigt, draagt de meeste vruchten De schrijver van deze quote is mij onbekend. Het raakte me en inspireert me om deze blog...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin