Home » Blog » Missie » De rivier van de ziel

De rivier van de ziel

door | 29 jul, 2020 | Missie

Het leven dat het diepst buigt, draagt de meeste vruchten

De schrijver van deze quote is mij onbekend. Het raakte me en inspireert me om deze blog te schrijven. Want hoe doe ik het? Waar komen de dingen die ik doe uit voort? Is dit vanuit mijn geschiedenis of komt het vanuit mijn ziel? Of is het een combinatie van beiden en neem je je geschiedenis altijd mee in alles wat je neerzet in de wereld? Vaak voelt mijn ziel als een rivier die stroomt en meegaat met de stroom en stuit op obstakels. Op dit moment zijn er naast de stroming in mijn privé leven ook grote obstakels in de buitenwereld. Want hoe gaan we met elkaar om? Hoe denk jij over de coronacrisis en hoe over de maatregelen? Ben je net als ik ook zo bang dat er een nieuw normaal komt of vind je het nodig? Ben je bang voor corona of ben je bang dat je vrijheid je afgenomen worden zal? En ben je bang dat je straks verplicht je moet laten vaccineren of heb je net als ik gewetensbezwaren? Bij mij komen ze voort uit mijn vertrouwen in de biologika op wat een virus is volgens de natuurwetten en niet vanuit mijn religie.
Of vertrouw je gewoon en laat je los en leg je het in Gods handen? Of is je eigen vertrouwen diep?
Op dit moment werk ik gewoon door en het bevalt heel goed, op afstand. Zo goed zelfs dat ik dit voor volwassenen blijf doen. Maar dit staat los van corona, en het heeft het alleen maar in mijn bewustzijn gebracht. Ik moet diep contact maken met mijn intuïtie voor het werk wat ik doe en dit kan ik het beste als ik de tijd heb om diep te voelen. Het kan onpersoonlijker lijken maar ik doe mijn uiterste best om je goed te helpen op jouw levenspad. Kinderen moet ik zien en zij moeten mij kunnen zien.
Het schrijverschap is erbij gekomen, ook al is het meer een wens die ik sinds lange tijd koesterde. De coronacrisis brengt mij ook op koers.
In maart begon ik met een boek over paarden. Werken met paarden heb ik nog niet gedaan. De energie is, door de regels die voor veel discussie zorgen en naar mijn idee ontwrichtend zijn, hier nu niet. Een ander project is het werk aan een boek over staande blijven in deze tijd. Maar mijn focus ligt vooral op het eerste boek wat uitgeverij Boekscout gaat uitgeven. We zijn samen druk bezig het tot een mooie bundel te maken. Moederloos maar niet moedeloos, een ommekeer, is de titel.
Klik op mail ontvangen als je de promotiemail van deze gedichtenbundel wilt ontvangen.

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

Missie

"Als je wist wie er ten alle tijden naast je liep, op het pad dat je hebt gekozen, zou je nooit meer angst of twijfel ondervinden." -Wayne Dyer

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin