Home » Blog » Missie » Gedachten en dichter bij je missie en een betere gezondheid komen

Gedachten en dichter bij je missie en een betere gezondheid komen

door | 10 apr, 2020 | Missie

De invloed van gedachten

Ik vecht niet meer tegen de stroom.
Ik vecht lever ergens voor
– Stef Bos

Gedachten zijn naast gezonde voeding en afgestemde voeding, volgens mij de belangrijkste bronnen van heelwording.
Maar gedachten trekken ook omstandigheden aan en bepalen of je doelen waarheid worden. Als je iets heel graag wilt, dan is het nodig om focus te houden. Visualiseer je einddoel geregeld en stel je al voor dat het al is, zoals je graag wilt. Dit kun je doen voor een missie maar net zo goed voor je gezondheid. Maak er de gewoonte van om elke dag even tijd te nemen en je voor te stellen hoe je je voelt als je gezond bent of als je doet waar jij hier voor gekomen bent.

Om dichter bij je doel te komen kun je kijken Wat je doen kunt, Hoe jij dit het beste kunt doen en als je een levensdoel of missie hebt ga je ook naar het Waarom van al je werken aan een beter leven. Als je er niet uitkomt kan ik helpen met een kleine edelstenen reading.

Een doel moet integer zijn en ook goed voor anderen.
Wanneer je een doel hebt, weet je of het bij jou past, als je er blij van wordt. Dit kun je voelen als je stilstaat bij je doel. En als je dagelijks eens visualiseert wat je graag wilt met gevoel, dan kan het zich gemakkelijk manifesteren.

De beslissing is aan jou. Wil je je grenzen verleggen of wil je in oude patronen blijven? Durf je jezelf toe te staan te dromen en je gedachten de vrije hand te geven in wie je nog meer kunt zijn en wat je nog meer mag ontdekken in de fysiieke, mentale, emotionele en sprituele wereld? Je kunt veel meer dan je dentkt en juist nu zijn er kansen om mogelijkheden te doen ontwaken.

Boekentip: Onbegrend, Robert van der Wok

Tekst achterzijde
Stel, je zit vast aan een dialyseapparaat,. Een machine die je in leven houdt, terwijl je langzaam doodgaat, wachtende op een permanente oplossing. Of je hebt een andere chronische beperking die je ervan weerhoudt om je leven binnen de fysieke grenzen toch vrijer, makkelijker, gelukkiger en succesvoller te maken. Maar wat als je voorbij zou groeien aan je beperking?

Deze groei is namelijk niet fysiek. Het is mentaal, emotioneel; het is de energie van het leven dat je door je heen kan voelen: de kracht van je mindset.

Ontdek hoe je met meer zelfvertrouwen een leven voor jezelf creëert dat voldoet aan jouw eigen gestelde normen. Leef met meer voldoening, daadkracht en passie, ondanks je fysieke beperking. Leef onbegrensd.

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

Paulo Coëlho

Coëlho Paulo Coëlho is schrijver en dichter en komt uit Brazilië. Hij heeft me de afgelopen jaren telkens weer geïnspireerd en ik heb bijna al zijn...

Lees meer

WE MOETEN VERDER

We kunnen wachten tot het beter wordt. We kunnen wachten tot de horeca open is, tot het leuk is in de stad te zijn... Maar waar wachten we eigenlijk...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin