Home » Blog » Missie » Het hebben van waarden is heel belangrijk

Het hebben van waarden is heel belangrijk

door | 16 mei, 2020 | Missie

Wat zijn jouw waarden?
In tijden van onrust en angst is het van belang dat je je waarden niet vergeet. Het is nu heel belangrijk om te kijken welke waarden in jouw leven belangrijk zijn en als je er al een deel van hebt losgelaten hoe je ze terug wint. Deze uitzonderlijke crisis raakt ons allemaal en we ontkomen niet er niet aan dat we anders leven dan voor begin maart. Laat het niet gewoon worden want dit leidt tot verlies van waarden waar je spijt van krijgt. Ook als je je aan regels houdt, moet er iets anders te bedenken zijn wat je waarden niet aantast. Wat zijn je waarden? Kijk daar vooral nu eens naar voordat je ze vergeten bent. Of wat vond je heel belangrijk en is nu in gevaar? Probeer wakker te blijven en niet slaafs te worden. En ook als je nu heel streng wordt voor anderen, wordt je ook slaafs. En wie wil dat? 

Ik geloof dat in alle situaties jij degene bent die de regie over het eigen leven dient te houden. En ik weet uit ervaring dat dit niet een gemakkelijke weg is en dat het ook wat kost. Vaak meer dan dingen doen die het leven gemakkelijker maken en je passief houden. Maar je waarden eren maakt heel zeker gelukkig.

Leven houdt niet op als het heel moeilijk gaat.
Vertrouw erop dat er in moeilijke omstandigheden zoals deze er altijd ergens een lichtpuntje is die je moet gaan herkennen.
En als het moeilijk is en er komt hulp, durf het te aanvaarden.

Ben je op zoek naar richting?
Ben je benieuwd hoe jij je nu het beste uit jezelf haalt?
Zit je in de knoop met jezelf?
Een reading met healing kunnen je helpen.

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

Missie

"Als je wist wie er ten alle tijden naast je liep, op het pad dat je hebt gekozen, zou je nooit meer angst of twijfel ondervinden." -Wayne Dyer

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin