Home » Blog » Missie » Besluiten maken werkt in de coronatijd net als anders

Besluiten maken werkt in de coronatijd net als anders

door | 9 apr, 2020 | Missie

Besluiten maken werkt in de coronatijd niet anders als voorheen.

Het is fijn en goed om doelen te hebben in je leven. Dat was altijd zo en dat is nog zo. Alleen nu komt er een stuk onzekerheid bij. En ook dat was altijd al zo, ook al leek dat misschien niet zo.

Het onderstaande gaat over mijzelf en mijn zoektocht.

In mijn leven wist ik soms niet welke richting ik op moest gaan. Dan vroeg ik om feedback van anderen.
Vragen die ik had, waren: Welke richting zal ik nu inslaan? Moet ik vasthouden of juist loslaten? Zal ik meer tijd in privé en relaties steken of zal ik me nu richten op mijn werk?
Op zulke momenten had ik behoefte aan iemand aan mijn zijde die vaak op heel eenvoudige en duidelijke wijze en met gevoel me een goede zet in de rug gaf. Een paar woorden kunnen al een grote shift geven. Veel meer dan degene die deze woorden zeiden, zich ooit konden realiseren.

Goede feedback die bedoeld is om te helpen, zijn kleine bouwsteentjes. Zo heb ik ervaren. Ze kunnen heel veel in beweging zetten.
Als je hulp nodig hebt, mag je me mailen. Ik zal mijn best doen om met een paar zinnen, (bouwsteentjes) je weer de positieve kanten van het leven te laten zien en afgestemd op jou. Als je mailt kan ik je persoonlijk antwoorden omdat ik dan je energieveld voel bij mijn reacties. Of ik verwijs je naar een hulpinstelling die je misschien nog niet kent. Deze vrijblijvende hulp bied ik alleen tijdens de strenge maatregelen die nu gelden. Zet in je mail dat je reageert op deze blog want dan kan ik advies geven zonder te kijken of mijn diensten toepasbaar zijn.

En misschien is het nodig te zeggen, dat ik in mijn leven diep moest gaan, en hierdoor sterker ben geworden. Juist, de zware omstandigheden hebbben me geholpen, waardoor ik nu dit werk kan doen. Ik heb nu veel sleutels voor moeilijke omstandigheden.
Op de omstandigheden buiten ons hebben we vaak geen invloed, maar ermee omgaan kun je leren.

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin