Home » Blog » Missie » Paulo Coëlho

Paulo Coëlho

door | 26 apr, 2020 | Missie

Coëlho

Paulo Coëlho is schrijver en dichter en komt uit Brazilië. Hij heeft me de afgelopen jaren telkens weer geïnspireerd en ik heb bijna al zijn boeken gelezen. Omdat mijn pad voor een groot deel door zijn teksten bepaald is, kan ik nu readingen geven met zijn inspirerende woorden. Een Coëlho reading geeft inzichten in jouw levenspad en kan levensvreugde geven. Je moet wel van zijn taal houden en soms zijn de korte teksten heel symbolisch. Dit heeft mij altijd extra geholpen en ik ben van zijn schrijfstijl gaan houden.

Een bekend boek van Paulo Coëlho is, ‘De Alchemist’.
Het gaat over de jonge schaapherder Santiago die één wens heeft. De wereld bereizen tot in alle uithoeken om zo uit te vinden hoe deze in elkaar zit.

Ik ben van jongs af aan geïntegreerd geweest door het mysterie, Leven. Ik had veel vragen waarvan de meeste niet beantwoord werden. Hierna ben ik mijn eigen waarheid gaan zoeken en nog iedere keer kom ik weer nieuwe uitdagingen tegen. Wel is het leven één avontuur en de diepe dalen hebben zin gehad. Het Leven heeft me geleerd om met de stroom mee te gaan en niet bang te zijn maar te vertrouwen dat een dal een omleiding kan zijn naar iets groters. Ik weet uit de boeken dat Coëlho ook een leven kent met diepe dalen. Zonder die dalen had hij mij niet zo kunnen inspireren omdat herkennen een deel van de heling is.

Wil je ook weten wat jouw pad is? Of heb je ook een moeilijk pad gehad terwijl je altijd de tekenen volgde? Dan is een Coëlho reading zinvol. Het kost maar €10. Ik houd de prijs van de readingen laag omdat ik het als een belangrijk deel van mijn weg zie, om meer mensen te helpen met hun missie. Je kunt een Coëlho reading, die je krijgt per mail hier aanvragen.

Over mij

Ik ben ontwikkelaar van de Vrije Energie wijze en met hart en ziel geef ik de Vrije Energie wijze in verschillende vormen door.

Gerelateerde artikelen

Missie

"Als je wist wie er ten alle tijden naast je liep, op het pad dat je hebt gekozen, zou je nooit meer angst of twijfel ondervinden." -Wayne Dyer

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin